Web Analytics
More
    Reklāma

    “Gmail”, iespējams, drīzumā “Android” lietotājiem piedāvās izveidot e-pasta kopsavilkumus

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Google” arī savā pakalpojumā “Gmail” sāk ieviest dažādas mākslīgā intelekta (MI) funkcijas. “Android” lietotāji drīzumā varētu sagaidīt jaunu iespēju, kas ar MI palīdzību izveido garu e-pastu kodolīgus apkopojumus. Šādā veidā lietotājs ietaupīs laiku, meklējot e-pastā svarīgāko informāciju.

    Jauno funkcionalitāti ar nosaukumu “Summarize” atklāja “PiunikaWeb” sadarbībā ar “AssembleDebug”. Norādes par tās izstrādi atrastas “Gmail” lietotnes versijā 2024.03.31.621006929. Tas īsti nav pārsteigums, jo šī funkcija jau kādu laiku ir pieejama “Gmail” tīmekļa versijā “Gemini for Workspace” komplekta lietotājiem.

    Reklāma

    Funkcija pamatā ir “Google” MI modelis “Gemini”. Saskaņā ar “Google” atbalsta lapu “Summerize” var izmantot e-pastu pavedieniem ar vismaz divām atbildēm. Līdz ar to skaidrs, ka šī iespēja vairāk būs piemērota profesionālām sarunām, piemēram, ar klientu vai sadarbības partneri.

    Pagaidām nav atklāta plašāka informācija, kad tieši “Summerize” varētu nonākt pie “Gmail” mobilās versijas lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    09.04.2024 16:32

    Mhm. Privātums ir sprāgušāks par plakanu āpsi ceļmalā.

    Lolwart
    09.04.2024 17:26
    Reply to  Labvēlis

    Tev bija kaut kādas dīvainas iedomas, ka šobrīd eksistē kaut kāds privātums? 😱

    EAe
    11.04.2024 12:07

    Var būt lietderīgi bet ne visās situācijās. Kaut kādiem mārketinga e-pastiem, ja tādi vēl nav nofiltrēti. Interesanti, kā viņi zin kas ir svarīgs, ja var būt situācija kad komats nosaka dzīvot vai nedzīvot, ha ha., bet nu lielos vilcienos varētu tikt galā, tomēr jābūt uzmanīgiem, jo ikdienā lietojot bezmaksas Gemini un GPT, pietiekami muļķību nākas lasīt līdz pat tam, ka Gemini nezin kas šodien par dienu. Un citreiz tak dusma arī un vēl jāpārvar tā saprotot ka pretī tak dators ir nevis cilvēks kam pārmest, nu raibi iet, raibi

    Reklāma