Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamās Apple AirPods Pro austiņas varētu darboties kā dzirdes aparāti un noteikt ķermeņa temperatūru

    Jaunākie raksti

    Apple arvien vairāk izceļ savu produktu noderīgumu, lai uzlabotu veselību. Kā viens no piemēriem ir baumas, ka nākamās AirPods Pro bezvadu austiņas varētu darboties kā dzirdes aparāts, kā arī noteikt ķermeņa temperatūras izmaiņas.

    Iepriekš bijām vēstījuši, ka nākotnē AirPods varētu saņemt dažādas veselībai noderīgas funkcionalitātes, kā pulsa noteikšana, tad tagad tie varētu būt arī citi papildinājumi. Jau šobrīd daļa AirPods bezvadu austiņu spēj noteikt dzirdes problēmas konkrētai ausij, lai tajā atskaņotu skaļāku skaņu. Nākotnē AirPods varētu kalpot pilnībā kā dzirdes aparāta aizstājējs.

    Nākamais uzlabojums būtu ķermeņa temperatūras noteikšana, izmantojot auss kanālus. Tas palīdzētu precīzāk noteikt šīs ķermeņa temperatūras izmaiņas un gaidāmo saslimšanu. Jau šobrīd Apple Watch Series 8 darbojas pēc šāda principa, mērot ķermeņa temperatūru un nosakot mēnešreižu ciklu sievietēm. Kaut kas līdzīgs varētu tikt pielietos AirPods Pro austiņās.

    Tiesa, šos uzlabojumus un iespējas mēs reāli varētu ieraudzīt vien pēc diviem trim gadiem, jo šobrīd AirPods Pro austiņas tiek izlaistais aptuveni ik pēc trim gadiem. Vienīgais jaunums varētu būt bezvada austiņu uzlādes kārbiņa ar USB-C pieslēgvietu, jo tas ir otrs produkts, kuram joprojām ir Lightning pieslēgvieta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma