Web Analytics
More
    Reklāma

    AirPods varētu kļūt par nākamo veselības mērierīci

    Jaunākie raksti

    Viens no Bloomberg autoriem Marks Gurmans (Mark Gurman) spekulē, ka Apple grasās AirPods austiņas apveltīt ar dažādām jaunām iespējām, turklāt vismaz viena no tām būs saistāma ar lietotāja veselību. AirPods jaunumi gaidāmi jau tuvākā gada vai divu laikā.

    Tiek uzskatīts, ka AirPods varētu saņemt dzirdes aparāta funkciju, turklāt Apple vēlas šo iespēju padarīt oficiālu vairākās valstīs. Tas nozīmē, ka AirPods dzirdes aparāta funkcijai nāksies tikt cauri ASV Pārtikas un zāļu pārvaldei (FDA) un citu valstu zāļu aģentūrām. Šāds solis ar dzirdes aparātiem nodrošinātu vairākus desmitus miljonu cilvēku visā pasaulē.

    AirPods kā dzirdes aparāts būtu vairāki zaķi ar vienu šāvienu, jo jau šobrīd AirPods piedāvā aktīvo trokšņu slāpēšanu un balss zvanu iespēja, tātad AirPods jau ir spējīgi ārējie mikrofoni, kas var pastiprināt apkārtējās vides skaņas. Vienlaikus AirPods ir mazāk uzkrītoši par parastiem dzirdes aparātiem, kas ļautu bez kauna sajūtas šādu dzirdes aparātu valkāt ikdienā.

    2016. gadā Apple arī saņēma patentu, kas ļauj ar austiņām mērīt valkātāja sirdsdarbību. Arī šajā jomā Apple noteikti atrastu AirPods piekritējus, lai ar AirPods varētu sportošanas laikā mērīt pulsu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Melomāns Radioantena
    16.03.2023 13:15

    Tas jau nu gan nebūtu gudrs pirkums sportistiem. Skrienot un cilājot hanteles, kā arī runājot, kustas auss gliemežnīcas pamatne, piemēram ārpus sporta zāles ja nu iekrīt sniegā vai peļķē, triviālo elektroniku pat pensionāri pazīst. Daudzas vadu miniaustiņas krīt laukā ēdot.

    Krotow
    17.03.2023 13:07

    Cilvēkiem ausu forma un izmēri atšķiras un ne visu var regulēt ar ieliktņiem. Ir ausis, kur ieliekamie pulķi iekšā vienkārši neturas. Sev tā arī neesmu atradis ar savām ausīm saderīgas puļķaustiņas. Diemžēl pēdējā laika tendence velk tieši uz puļķiem. Vajag arī kaut ko tādu kas kustoties labāk pie galvas turas. Vai nu kaut ko uz ausīm uzmaucamu vai parastā dizaina austiņas ar loku aiz galvas.

    Usinss
    17.03.2023 11:46

    Nu jebkurā gadījumā, tad Airpodiem ir jāmaina forma. Jo tagad nav tas ergonomiskākais risinājums. Lietoju Airpods pro gen2, ilgākais, ko varu ausī noturēt, ir 2h. Tad rodas diskomforts. Sportot baigi nevar, nekas aktīvāk par skriešanu nav ieteicams, lēnām krīt ārā… Vienīgais citi iesaka nomainīt silikona uzgaļus uz švmmes/putu tipa.

    Kursors.lv
    17.03.2023 11:48
    Reply to  Usinss

    Aprakstītā situācija ir ausu “vaina”. Man atkal AirPods Pro šķita ļoti ērtas austiņas gan izņemšanas/ielikšanas ziņā, gan ikdienas lietošanas. Tagad lietoju Google Pixel Buds Pro un visu laiku besos par to, cik neērti tās ir ielikt un izņemt no ausīm.

    Usinss
    17.03.2023 12:17

    Medicīniskie dzirdes aparāti ir krietni ergonomiskāki un pielāgojamāki dažādam ausu tipam. Tieši tas ir Airpods trūkums, ka neviesiem tas būs piemērots un vai ir jēga iet sertifikāciju/licenzēšanu, ja šo ierīci varēs lietot samērā neliels procents no potenciālajiem pircējiem

    Kursors.lv
    17.03.2023 12:30
    Reply to  Usinss

    Man nav praktiskas pieredzes ar dzirdes aparātiem, nevarēšu nokomentēt. Bet paldies par savu komentāru!

    Reklāma