Web Analytics
More
    Reklāma

    Fairphone prezentē Fairbuds – pilnībā remontējamas bezvadu austiņas ar nomaināmiem akumulatoriem

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen notestējām ekoloģiski atbildīgi uzbūvēto Fairphone 5 viedtālruni un apskatā sūkstījāmies, ka tas, mūsuprāt, maksā pārāk dārgi. Uzņēmumam ir jauns vadītājs un viņš ir paziņojis, ka centīsies būtiski samazināt Fairphone produktu cenas, kā arī padarīt šo zīmolu atpazīstamāku visā pasaulē. Forši! Bet zini, kas vēl ir forši?

    Fairphone ir prezentējis jaunu produktu – Fairbuds bezvadu austiņas. Tās ir unikālas ar to, ka ražotājs ir parūpējies, lai aksesuārs kalpotu pēc iespējas ilgāk. Austiņām ir trīs gadu garantija, tās var vienkārši saremontēt un Fairphone pat piedāvā bateriju nomaiņas iespēju ne tikai austiņu uzlādes kārbiņai, bet pat pašām austiņām. Man prātā nenāk neviens cits šādu mazo bezvadu austiņu modelis, kam mēs paši varam nomainīt baterijas.

    Reklāma

    Austiņas nodrošina aktīvo trokšņu slāpēšanu, kvalitatīvu skanējumu, iespēju vienlaicīgi savienoties ar vairākām ierīcēm, kā arī mobilo lietotni Android un iOS ierīcēm, lai varam pielāgot skaņu pēc mūsu ieskatiem. Austiņām ir trīs izmēru uzgaļi un kontrolēt tās varam ar pieskārieniem abām austiņām. Uzlādētas šīs austiņas spēs darboties līdz 26 stundām (veicot uzlādi no uzlādes kārbiņas). Austiņas pieejamas baltā un melnā krāsā. Cena? 149 eiro.

    Milzu prieks, ka mums ir tāds Fairphone zīmols, kas rūpējas par to, lai viņu ierīces darbotos pēc iespējas ilgāk. Kā cilvēks, kas cenšas izmantot labi kalpojošas ne pirmā svaiguma ierīces redzu tam lielu nozīmi un aicinu arī mūsu lasītājus apdomāties pirms skriet uz veikalu pēc jaunākā un modīgākā gadžeta. Ļoti liela iespējamība, ka tas nedara neko tik būtiski citu vai labāk nekā iepriekšējie modeļi, kas maksā būtiski lētāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilchelm
    11.04.2024 20:37

    Samsung Galaxy Live pats var nomainīt baterijas.

    Last edited 18 days ago by Vilchelm
    Reklāma