Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei laiž klajā jaunās FreeClip bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk pieaug to bezvada austiņu lietotāju skaits, kuri lūko pēc tādām austiņām, kas apvieno visu vienā – ir ar estētisku dizainu, parocīgas, kā arī ērti nēsājamas. Lai apmierinātu patērētāju vajadzības, Huawei ir laidis klajā jaunas FreeClip bezvadu austiņas – pirmo Huawei Open Ear dizaina sēriju, kas aptver ergonomisku komfortu, izturīgu akumulatoru un izcilu skaņas kvalitāti. Latvijā jaunās austiņas maksā ap 199 eiro.

    Dizains, kas radīts ērtai lietošanai

    Lai radītu tādu bezvadu austiņu dizainu, kas ir ne tikai gaumīgs, bet arī ergonomisks, un to kvalitāte atbilst patērētāju vēlmēm, tehnoloģiju ražotāji to izstrādei veltīja teju trīs gadus. “Huawei FreeClip austiņu konsoles dizains apvieno ergonomisku pupiņas formas moduli un akustisko lodīti ar ekskluzīvu C-bridge savienojuma dizainu, kas ir izgatavots no augstas veiktspējas niķeļa-titāna sakausējuma, kas ļauj to viegli pielāgot dažādiem ausu izmēriem un formām. Lai gan šis savienojums ir diezgan elastīgs, tā izturība ir pārbaudīta 25 000 uzticamības testos. Austiņas ir arī ērti valkāt, jo katra austiņa sver tikai 5,6 gramus un cieši pieguļ lietotāja ausīm, lai neradītu diskomfortu un ļautu tās ilgstoši nēsāt,” stāsta Huawei eksperts Mikus Tillers.

    Reklāma

    Vēl labāka lietošanas pieredze

    Kvalitatīvu lietošanas pieredzi veicina dažādi aspekti. Piemēram, aktīva dzīvesstila piekritēji, kas bieži klausās mūziku vingrojot, novērtēs atvērto ausu konstrukciju, kas atbilst arī IP54 sviedrumizturības klasei. Tā ir labāka alternatīva klasiskajām bezvadu austiņām, kuras ilgstošu treniņu laikā bieži vien ir neērti nēsāt, īpaši, ja ausīs uzkrājas sviedri, kādēļ nereti tiek ietekmēta arī pašu austiņu darbība.

    Tāpat, ja tradicionāli austiņas tiek šķirotas starp labo un kreiso ausi, Huawei jaunajās austiņās ir iestrādāts Smart Wear Detection, kas nozīmē, ka tās var uzreiz pielāgoties starp kreiso un labo ausi, lietotājiem par to nelaužot galvu. Tas rada ērtāku un intuitīvāku lietošanas pieredzi, bezvadu austiņas pielāgojot cilvēkam, nevis otrādi.

    Izmantojiet austiņas visu dienu

    Ērts dizains vai aizsardzība pret dzirdes bojājumiem nav vienīgie svarīgie aspekti, kas iezīmē jauno bezvadu austiņu priekšrocības. Pateicoties ilgajam akumulatora darbības laikam, Huawei FreeClip austiņas ļauj klausīties mūziku līdz pat 36 stundām, tostarp 8 stundas no vietas bez uzlādes ietvara.

    “Ilgs akumulatora darbības laiks ir īpaši svarīgs tiem, kas austiņas izmanto kā neaizstājamu palīgu darba vai sporta laikā. Iestrādātais Smart Wear Detection, kas ļauj austiņas lietot pamīšus, palīdz optimizēt austiņu akumulatora darbības laiku. Tas ir noderīgi, piemēram, kad lietotājiem ir nepieciešama tikai viena austiņa, lai ātri atbildētu uz zvanu,” norāda eksperts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    03.04.2024 08:49

    Interesants koncepts, ka austiņas nav jāievieto ausu atverēs. Vispār ne pārāk tā priekšmetu ievietošana ķermenī – earplug, buttplug .. :)

    Reklāma