Web Analytics
More
    Reklāma

    2022. gadā izlaistie “AirPods Pro” varētu piedāvāt fitnesa izsekošanas funkciju

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka “Apple” fitnesa izsekošanas iespējas vēlas izvērst vēl plašāk, iekļaujot tās arī austiņās. Kā liecina “Bloomberg” ziņojums –  2022. gadā ražotajās “AirPods Pro” austiņās varētu tikt iekļautas pāris fitnesa un aktivitāšu izsekošanas funkcijas. Atsaucoties uz personām, kuras ir lietas kursā par šo, medijs norāda, ka nākamajos “AirPods Pro” būs iekļauti atjaunoti kustību sensori, kuri fokusēsies tieši uz aktivitāšu izsekošanu.

    Iespējams, šādas funkcijas pievienošana austiņām būs visai loģisks solis no “Apple”, ņemot vērā, ka kompānija ar šāda veida iespējām aizraujas jau 15 gadus. Tas viss sākās tālajā 2006. gadā, kad “Apple” izveidoja sadarbību ar “Nike”, kopīgi radot skriešanas apavus ar īpašiem sensoriem, kuri datus par lietotāja kustībām nosūtīja uz “Ipod nano” vai “iPhone”. Kopš tā laika “Apple” ir krietni pilnveidojis aktivitāšu izsekošanas iespējas, un vislabāk tas redzams “Apple Watch”, kas ir aprīkots ar virkni sensoru, kuri seko līdzi ne tikai soļu skaitam, bet arī sirdsdarbības ātrumam un pat skābekļa līmenim asinīs. Tāpat nedrīkst aizmirst par salīdzinoši jauno “Apple Fitness+” abonēšanas pakalpojumu.

    “Apple Watch” joprojām tiek uzskatīta par salīdzinošu dārgu ierīci viedpulksteņu kategorijā. Tieši tāpēc, ja esi ļoti ieinteresēts savu aktivitāšu izsekošanā, iespējams, nākošgad labāka alternatīva būs “Airpods Pro”. Taču, ja tev uz rokas jau gozējas kāds no “Apple Watch” modeļiem, jaunie “Airpods Pro” varētu būt labs papildinājums tavam fitnesa monitoringam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma