Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos jūnijā gatavojas izlaist Apple AirPods Max austiņu konkurentu

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada izskaņā parādījās pirmās baumas, ka Sonos gatavojas piedāvāt pirmās bezvadu austiņas, papildinot savu produktu līniju. Tagad noskaidrojies, ka tās gaidāmas jūnijā.

    Kaut arī sākumā tika runāts par aprīli, tomēr jaunās austiņas skārušas programmatūras problēmas. Tāpēc Sonos izlēmis pārcelt produktu izlaišanu uz jūnija pirmo pusi. Sagaidāms, ka tās būs over-ear tipa bezvadu austiņas, kas varētu konkurēt ar Apple AirPods Max modeli. To cena varētu būt 449 USD, kas ir nedaudz zemāka par Apple konkurentu, tomēr joprojām pietiekami augsta.

    Reklāma

    Jaunās Sonos bezvadu austiņas būs pieejamas baltā un melnā krāsā. Tās būs aprīkotas ar balss vadību, kā arī spēs sinhronizēties ar jau esošajiem Sonos skaļruņiem. Principā visa tā pati funkcionalitāte, kas ir pieejama jau šobrīd, tikai bezvada austiņu veidolā. Tieši šobrīd uzņēmums cenšas atrisināt problēmas ar pieslēgumu Wi-Fi tīklam.

    Sonos plāno, ka ar jaunajām bezvadu austiņām izdosies sasniegt ambiciozos 100 miljonu dolāru ieņēmumu plānus šim 2024. gadam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma