Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos nākamajā gadā plāno piedāvāt bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Dažādu augstas kvalitātes skaļruņu zīmols Sonos nākamajā gadā plāno piedāvāt jaunus produktus, un kā vienas no pirmajām tirgū nonāks bezvadu austiņas.

    Līdz šim Sonos piedāvāja vienīgi skaļruņus, viedos skaļruņus, kā arī skaņas sistēmas, kuras pieslēgt TV. Tagad uzņēmums gatavojas iesoļot jaunos ar audio saistītos tirgos. Sagaidāms, ka nākamā gada aprīlī tiks izziņotas pirmās Sonos bezvadu austiņas. Tiks piedāvāts gan over-ear tipa modelis, kas konkurēs ar Apple un Sony austiņām, gan mazās in-ear tipa austiņas.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināma pārāk plaša tehniskā informācija, tomēr aprīlī varētu būt pieejamas baltas un melnas krāsas over-ear tipa austiņas, saglabājot ierasto krāsu shēmu. Tās varēs savienot kopā ar citiem Sonos skaļruņiem, kā arī pārvaldīt dziemas ar balss vadību. Protams, saglabājot uzņēmuma standartus, līdzi sekos atbilstoša cena, kas varētu būt ap 400 dolāriem. Līdzīgi kā maksā Sony WH-1000MX5, bet lētāk par Apple AirPods Max.

    Jaunu produktu izlaišana saistīta arī ar to, ka uzņēmumam šajā gadā nav bijuši pārāk labi finanšu rezultāti, un uzlabojumi gaidāmi nākamā gada otrajā pusē. Līdz ar to var noprast, ka austiņas tiks izziņotas 2024. gada pirmajā pusgadā. Tāpat Sonos strādā pie programmatūras, kas ļaus pārvaldīt mājas skaļrunus, neatrodoties uz vietas.

    Noteikti būs interesanti pasekot, ko uzņēmums iespēs šajā bezvada austiņu segmentā, balstoties uz šī brīža sniegto skaņas kvalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Beka
    23.11.2023 09:24

    https://veikals.banknote.lv/p/487106-samsung-galaxy-s23-sm-s911bds-128gb
    Nav pa tēmu, bet kā banknote tirgo pa 200eiro lētāk kā citi? Tur ir kas savādāks pašā telefonā?

    Beka
    23.11.2023 09:25
    Reply to  Beka

    Doma ir nopirkt kādu telefonu. Tik brīnos ka viņiem ir daudz lētāk, vai ir droši pirkt? Tā kā te ekspertu ir daudz, ceru uz atbildi, paldies

    Biteme
    23.11.2023 09:56
    Reply to  Beka

    Reklamē darba devēju ar visiem linkiem? Konsultācijai pietiktu ar modeli un cipariem.

    Es teiktu, ka ir jābūt muļķim vai skopulim (vai kopā) lai lombardā pirktu jebko, nerunājot par dārgu telefonu. Garantija ir tieši nulle komats nulle.

    Last edited 5 months ago by Biteme
    Beka
    23.11.2023 10:11
    Reply to  Biteme

    Uzspiežot uz linku jau ir telefona modelis, rakstīts jauns, un garantija 24 mēneši, tāpec jautāju, kā var būt jauns ar garantiju? Lombardā

    Biteme
    23.11.2023 13:00
    Reply to  Beka

    Ja tu nevari nopirkt šo telefonu veikalā, tad tas tev ir par dārgu. Meklēt tikpat kā jaunu, neatvērtu un iespējams nezagtu ir vienkārši bezjēdzīga laika tērēšana, mazinot iespēju sākt pelnīt tik daudz, lai nebūtu jāmeklē visādi slīpie varianti.

    Izteicos tieši, bet tas ir tas ko domāju.

    Last edited 5 months ago by Biteme
    Biteme
    23.11.2023 12:56

    Neskatījos, bet Rosmanam ir viedoklis par sony austiņām. Pirms nolikt pāris simtus, droši vien ir vērts iedziļināties.

    Sergejs
    23.11.2023 13:11
    Reply to  Biteme

    https://www.rtings.com/headphones/tests/connectivity/wireless-connection-dongle

    Šeit par ļoti daudz ko var atrast nopietnus testus un salīdzinājumus, daudzām austiņām ir pētīts pat cik daudz ausis karst, kas pie ilgstošas lietošanas arī svarīgi.
    Pašam ir SONY WH-1000XM2, kopā ar SONY telefony (ar iphone ar jābūt tik pat labi) skan fantastiski, XM4 būtu jābūt vel labāk, XM5 ir nianses kas vairāk uz formfactor attiecas.

    Reklāma