Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamo divu gadu laikā tiks atjaunotas visas Apple AirPods austiņas

    Jaunākie raksti

    Nākamo divu gadu laikā lielākās pārmaiņas līdz šim piedzīvos visas Apple bezvadu austiņas AirPods, AirPods Pro un AirPods Max.

    Tas nozīmē gan jaunu dizainu, gan uzlabotu skaņas kvalitāti un uzlādes kārbiņas. 2024. gadā izmaiņas sagaidīsim klasiskajām AirPods austiņām un lielajām over-ear tipa AirPods Max. Apple plānos ir piedāvāt divus jaunus ceturtās paaudzes AirPods modeļus, kas aizstās šobrīd esošo otro un trešo paaudzi.

    Proti, lētākais modelis attiecīgi būs vienkāršākas, bet saņems jaunu dizainu, tikmēr dārgākais modelis jau līdzināsies AirPods Pro. Tas varētu saņemt gan aktīvo trokšņu slāpēšanu, gan uzlādes kārbiņu, kas spēs atskaņot skaņas signālu. Kā arī abu modeļu uzlādes kārbiņām būtu jābūt aprīkotām ar USB-C.

    Līdz šim pieprasījums pēc trešās paaudzes AirPods ir bijis salīdzinoši mazs, jo pircēji izvēlas vai nu lētāku otrās paaudzes alternatīvu vai dārgākas AirPods Pro ar trokšņu slāpēšanu. Tikmēr mazākas izmaiņas gaidāmas AirPods Max modelim, jo tas pagaidām varētu saņemt jaunas krāsas un USB-C pieslēgvietu.

    Lielākas AirPods Pro izmaiņas gaidāmas vēl pēc gada, proti, 2025. gadā, kad tas saņems jaunu mikroshēmu un dizainu.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma