Web Analytics
More
    Reklāma

    Gucci izlaiž 730 eiro vērtu Apple AirPods Max austiņu “somiņu”

    Jaunākie raksti

    Savas pirmās Apple over-ear tipa bezvadu austiņas AirPods Max tika prezentētas 2020. gadā, un, neskatoties uz labo skaņas kvalitāti un trokšņu slāpēšanu, pārsteidzoša bija to augstā cena – 629 eiro. Tagad iespējams piešķirt vēl lielāku premium produkta sajūtu ar Gucci veidotu austiņu apvalku, kas maksās 730 eiro (980 dolāru).

    Speciālais austiņu maciņš/apvalks ir tehniski nozīmīga lieta, jo tas ļauj austiņām izslēgties jebšu ieslīgt speciālā gaidīšanas režīmā, lai netērētu bateriju. AirPods Max nav speciāla ieslēgšanas un izslēgšanas poga, bet tas notiek, tās ieliekot speciālajā apvalkā. Tagad savu versiju tam ir radījis itāļu modes zīmos Gucci. Tas ir radīts ierastajās tradīcijās un brenda rakstos, tā kā nebūs grūti atpazīt un saprast šī apvalka vērtību un dizainisko nozīmi.

    Gucci AirPods Max austiņu apvalks ir veidots no neoprēna un viskozes. Kā norāda modes uzņēmums, tad tas ir ražots un izstrādāts ar zemu ietekmi uz vidi, kas ir ļoti svarīgi Apple produktu sakarā. Apvalku varēs noslēgt ar pogu, uz kuras atrodas zīmola logo ar diviem “GG” burtiem. Tiesa, nav skaidrs, vai šīs apvalks darbosies tāpat kā Apple oriģinālais, un nodrošinās bezvadu austiņu izslēgšanos ar magnētu palīdzību. Ja tas nenotiks, tad īpašniekiem nāksies AirPods Max lādēt katras 20 stundas, kas no lietošanas viedokļa būs galīgi garām.

    Īpašo Gucci maciņu iespējams iegādāties tikai brenda mājaslapa, un tas nav vienīgais Apple aksesuāru produkts. Klāstā ir arī 430 eiro vērts AirPods Pro vāciņš. Jāpiebilst, ka abiem produktiem klāt nāk arī plecu josta, lai tos nēsātu kā somiņu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    04.02.2022 09:39

    Henrij, nav labais tonis ziņot par tik šiku somiņu un ne vārda par jaunās kolekcijas kurpēm!
    Kur skatās žurnālistu policija?!

    Biteme
    04.02.2022 12:55

    Mjā, somiņa ir tieši tehnoloģiju jaunums)

    Reklāma