Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bose” izziņo unikāla dizaina austiņas “Ultra Open Earbuds”

    Jaunākie raksti

    Audiotehnikas ražotājs “Bose” ir izziņojis unikāla dizaina bezvadu austiņas “Ultra Open Earbuds”. Uzņēmums norāda, ka tās sniedz pilnīgi jaunu veidu, kā klausīties mūziku vai raidierakstus. Piestiprināmas pie ārējās auss, šīs austiņas ļaus ērti klausīties saturu visu dienu, vienlaikus dzirdot apkārt notiekošo.

    “Ultra Open Earbuds” nav ieliekamas ausī kā tradicionālās bezvadu austiņas. Tās gluži kā klipsis ir piestiprināmas pie ārējās auss. Tā ir ļoti atšķirīga pieeja, salīdzinot ar to, ko piedāvā konkurenti. Vienlaikus ražotājs sola, ka šāds austiņu dizains padara tās ērtāk lietojamas un nēsājamas ilgstoši, pat visu dienu.

    Reklāma

    Jaunās austiņas aprīkotas ar “Bose” patentēto “OpenAudio” tehnoloģiju, kas projicē audio tieši auss kanālā. Līdz ar to apkārtējie nevarēs dzirdēt, ko klausies, taču lietotājs varēs dzirdēt apkārtējo vidi. Tāpat ierīcē iestrādāta “Bose Immersive Audio” funkcija, kas rada telpiskā audio efektu. Savukārt “Auto Volume” automātiski pielāgos skaļuma līmeni, pamatojoties uz apkārtējo troksni.

    “Bose” norāda, ka ar vienu uzlādi “Ultra Open Earbuds” darbosies 7,5 h, savukārt “Immersive Audio” režīmā – vien 4,5 h. Tikmēr uzlādes kārbiņa sniegs vēl papildu 19,5 h ilgu klausīšanās laiku.

    Jāpiezīmē, ka “Bose Ultra Open Earbuds” sākotnēji tika palaistas sadarbības ietvaros ar modes un dzīvesstila zīmolu “Kith” kā ekskluzīvi pieejams produkts. Taču tagad šīs austiņas var iegādāties ikviens par 299 USD “Amazon”, kā arī Bose.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma