Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bose” iepazīstina ar jaunām, īpaši sportošanai paredzētām bezvadu austiņām

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Bose“, kas pazīstama ar savām unikālajām audio ierīcēm, nupat laidusi klajā  “Bose Sport Open Earbuds“. Pēc ražotāja teiktā – šīs austiņas īpaši radītas sportotājiem un būs piemērotas gan iekštelpu, gan jo īpaši āra treniņiem. No citām bezvadu austiņām šīs atšķiras ar iestrādāto “Bose OpenAudio” tehnoloģiju, kā arī visai interesanto dizainu.

    “Bose Sport Open Earbuds” unikalitāte parādās tajā, ka tās nav domātas likšanai iekšā ausīs un arī citādā veidā neaizsedz tās. Kad uzliktas, tās atrodas virs auss ieejas, sniedzot lietotājam, kā “Bose” norāda – pilnīgi jaunu klausīšanās pieredzi. Šāds dizains ļauj lietotājam būt informētam par apkārt notiekošo, vienlaikus nemazinot audio kvalitāti.

    Reklāma

    Katra no austiņām sver teju 14 gramus, garumā sasniedz 5.5cm, savukārt platums nepārsniedz 4.8cm. Tās ir saderīgas gan ar iOS, gan Android operētājsistēmām. Kā jau lielai daļai līdzīgu ierīču, arī ar šīm austiņām iespējams veikt vēl citas funkcijas, kā mūzikas pārvaldība, saziņa ar virtuālo asistentu un citas. Tām ir astoņas stundas ilgs baterijas darbības laiks. Pilnai uzlādei vajadzīgas divas stundas, kamēr ar ātro 30min uzlādi tās var lietot līdz trim stundām. Protams, ka uzlādes kārbiņa nāk komplektā.

    Pie ražotāja “Bose Sport Open Earbuds” maksā 199.95 USD jeb ap 162 eiro.

    ViaBose
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    11.01.2021 11:30

    “nesamazinot audio kvalitāti” izklausās pēc tukšas muldēšanas. esmu lietojis līdzīga principa vadu ausis un skaņai praktiski ir tikai izteikti vidi, basi un augšas skan izsmērēti.

    Elektriķis
    11.01.2021 11:40

    Man tieši patīk ka nav jābāž ausī puļķi. Tā kā izmantoju austiņas lai sarunātos, nevis mūzikai, šķiet ka pieminētie “vidi” ir tieši tas, kas vajadzīgs. Uzrunāja ilgais darbības laiks – 8h. Ābola austiņas šajā ziņā izrādījās sū…. – dabojās max. 2h, solīto 4h vietā.
    Diemžēl pat ASV šīs Bose austiņas vēl nav nopērkamas.

    digitalk
    11.01.2021 12:01
    Reply to  Elektriķis

    es arī nemīlu bāzt ‘tamponus’ ausīs, diskomforts parādās jau pēc pāris minūtēm.

    Reklāma