Web Analytics
More
    Reklāma

    Rudenī varētu tikt izziņoti divi jauni Apple AirPods austiņu modeļi

    Jaunākie raksti

    Uzticamie Apple analītiķi ziņo, ka šī gada maijā tiks uzsākta divu jaunu Apple AirPods bezvada austiņu modeļu masveida ražošana. Tas nozīmē, ka pie pircējiem tie varētu nonākt septembrī vai oktobrī, kas saskanētu ar iPhone 16 izziņošanas laiku.

    Tās būs jau ceturtās paaudzes AirPods austiņas, un šeit tiek konkrēti runāts par klasisko AirPods modeli, kas aizsāka balto Appla bezvada austiņu ērā visā pasaulē. Jaunās AirPods austiņas saņems uzlabotu dizainu, labāk turoties ausīs. Tāpat tiks nodrošināta augstāka skaņas kvalitāte, kā arī uzlādes kārbiņa tagad būs aprīkota ar USB-C pieslēgvietu.

    Sagaidāms, ka šajā reizē tiks izziņoti divi atšķirīgi klasiskie AirPods modeļi, no kuriem dārgākais būs aprīkots ar aktīvo trokšņu slāpēšanu, kas šobrīd pieejama AirPods Pro un AirPods Max bezvadu austiņām. Papildu tam šī modeļa uzlādes kārbiņa būs aprīkota ar iebūvētu skaļruni.

    Sagaidāms, ka pēc ceturtās paaudzes AirPods izziņošanas, Apple pārtrauks otrās un trešās paaudzes austiņu tirdzniecību, kas nozīmē, ka vairs nebūs pieejams ikoniskais pirmais dizains ar garāku ārējo kājiņu. Tikmēr šajā gadā joprojām nav gaidāms jauns AirPods Pro austiņu modelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēteris
    20.03.2024 08:34

    Kad airpods max – tas ir svarīgāks jautājums.

    Reklāma