Web Analytics
More
    Reklāma

    “Call of Duty” krāpniekus padarīs kurlus un aklus

    Jaunākie raksti

    Līdz ar jaunās “Call of Duty: Vanguard” videospēles versijas iznākšanu, izstrādātāju komanda ir radusi jaunus veidus kā atpazīt tos, kuri spēles laikā krāpjas (angliski anti-cheat), kā arī padarīt spēli pavisam nebaudāmu.

    Jaunā krāpnieku atklāšanas sistēma Ricochet jau palīdzējusi atrast 50 000 spēlētāju, kuri nespēlē godīgi, un tie ir izslēgti no “CoD: Warzone” spēles versijas, kā arī “Vanguard” daudzspēlētāju režīma. Izstrādātāji vairāku gadu garumā veido dažādus algoritmus, lai ķertu krāpniekus, jo videospēļu pamatā tomēr ir katra paša individuālo spēju izmantošana. Pēdējos gados “Call of Duty” izmanto stratēģiju, ka atklājot krāpnieku, tiek atslēgta tā iespēja kaut ko nodarīt īstajiem spēlētājiem.

    Reklāma

    Tāpēc jaunie uzlabojumi paredz, ka, spēles laikā atklājot krāpnieku, viņš uzreiz paliks kurls un akls, jo neredzēs citus spēlētājus, kā arī vairs nebūs iespējams izmantot ieročus. Tikmēr visi pārējie šo spēlētāju varēs redzēt un dzirdēt daudzspēlētāju režīmā, lai tādējādi zinātu, kurš ir krāpies. Protams, pēc tam šo spēlētāju izslēgs gan no vecajām spēlēm, gan šobrīd aktuālajām un nākotnes versijām, lai strikti iestātos pret šādu negodīgu videospēļu spēlēšanu.

    Līdzīgi kā sportā tiek izmantoti dažādi neatļautie preparāti un metodes, tā arī videospēlēs, kas pāriet nākamjā e-sporta līmenī, ir jāizskauž iespēja iegūt negodīgu handikapu pret citiem spēlētājiem.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma