Web Analytics
More
    Reklāma

    “League of Legends Worlds 2023” kļuvušas par pasaulē skatītākajām e-sporta sacensībām

    Jaunākie raksti

    Latvijas dzimšanas dienu svinību laikā sasniegts kāds visai nozīmīgs rekords, sasniedzot vislielāku e-sporta sacensību skatītāju skaitu visā nozares vēsturē.

    Jaunais rekords sasniegts “League of Legends Worlds 2023” fināla mačā, kurā sacentās T1 komanda no Korejas pret Weibo Gaming komandu no Ķīnas. Kopējais fināla skatītāju skaits sasniedza 6 402 760 skatītājus, kas ir jauns e-sporta nozares rekords. Finālā uzvaru izcīnīja T1 komanda, iegūstot savu ceturto titulu.

    Reklāma

    Šo rekordu iespaidīgu padara arī tas, ka videospēlei “League of Legends” ir jau 14 gadi. Jāpiezīmē gan, ka videospēle nav nekāda iesācēja e-sporta jomā, jo sacensības notiek jau vairāk nekā desmit gadus, līdz ar to ir izveidojusies stabila un nopietna fanu bāze. Spēlētājs Faker, kas ir T1 komandas līderis, šīs spēles e-sporta jomā piedalās jau no paša sākuma.

    Šajos rekordos gan nav ieskaitīti skatītāji no Ķīnas, tā kā reālais skatītāju skaits varētu būt vēl lielāks. Taču šis ir kārtējais apliecinājums tam, ka e-sports ir ļoti populārs visā pasaulē, un noteikti paliek arvien zināmāks un to var sākt uztvert par daļu no ierastās sporta pasaules. Neapgūtais tirgus un reklāmas iespējas šeit ir ļoti lielas.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma