Web Analytics
More
    Reklāma

    Grēkāzis atrasts – Apple nu var vainot Eiropu savās drošības problēmās

    Jaunākie raksti

    Nebija ilgi jāgaida, lai Apple atrastu visu problēmu vaininieku – Eiropu. Nu jau Eiropa tiek vainot Apple neizdarībās, pārbaudot lietotņu drošību, pirms tās nonāk paša Apple uzturētajā digitālajā lietotņu veikalā.

    Apple App Store nonākusi kriptovalūtu lietotne, kas izrādījusies krāpnieciska, Apple lietotāji “zaudējuši tūkstošiem mārciņu”, lai arī ko tas nenozīmētu. Krāpnieciskā lietotne izliekas par Rabby Wallet kriptoservisu, turklāt šī krāpnieciskā lietotne saņēmusi zaļo gaismu no App Store, lai tā varētu nonākt lietotāju viedierīcēs.

    Īstā Rabby Wallet lietotne, kuru veido DeBank Global Pte. Ltd., vēl arvien esot iesprūdusi App Store pārbaužu rindās, kamēr krāpnieku Rabby Wallet & Crypto Solution lietotne varējusi netraucēti zagt lietotāju līdzekļus. Interesanti, ka lietotne jau vairākus gadus esot App Store, lai arī lietotāji ir par to jau sen sūdzējušies.

    Apple šo savu neizdarību mēģina piesegt, sūdzoties par Eiropas prasību ļaut uzstādīt iPhone un iPad lietotnes arī no citiem veikaliem, kas it kā ir iemesls, lai Apple nāktos samazināt drošības prasības savās viedierīcēs. Tima Kuka skaļajiem spriedelējumiem pievienojies arī vēl viens Apple ilggadīgais vadītājs Fils Šillers (Phil Schiller), kurš ir atbildīgs par App Store un Apple Events.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    23.02.2024 08:18

    Nekad neesu teicis, ka eiropas savieniba geniji drosibas zina, vina ka blogeris jauninais, vienkarsi runa kas ir populari.

    Jānis
    23.02.2024 10:47
    Reply to  bobis

    Izlasi rakstu vēlreiz :D

    Skābene
    23.02.2024 08:59

    Appstore pārbaudi iztur krāpnieku aplikācija, bet oriģinālā stāv rindā uz pārbaudi, – vainīga Eiropa! :) Ja pareizi lasu no raksta, tad lietotāji jau gadiem sūdzas par krāpnieku aplikāciju Appstore, nevis kaut kādu no malas uzstādītu aplikāciju, Apple neko nedara un vaino Eiropu! :D
    Ir pēdējais laiks saņemt sodu no Eiropas, par krāpniecību!

    Vietnieks
    23.02.2024 13:59

    Vo vo, eiropa sudiga, labāk krievija

    Reklāma