Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla Monitor palīdzēs cīnīties par tavu privātumu

    Jaunākie raksti

    Mozilla ieviesuši jaunu abonēšanas pakalpojumu, kas palīdzēs cilvēkiem atrast un izdzēst savu informāciju no datu tirgotāju vietnēm visā plašajā tīmeklī. Mozilla Monitor nu ietver iespēju izdzēst tālruņa numuru, e-pastu, mājas adresi un citu informāciju, kas tiek izpausta datu tirgotāju vietnēs un pārdodas peļņai.

    Šis jaunais pakalpojums tiek piedāvāts kā daļa no Mozilla Monitor (iepriekš Firefox Monitor), sākotnēji to var izmēģināt kā bezmaksas pakalpojumu, kas paziņo, ja e-pasts ir bijis datu pārkāpuma daļa.

    Reklāma

    Jaunais papildinājums un neobligāts abonements – Monitor Plus – tas ļaus vairāk nekā 10 miljoniem esošo Mozilla Monitor lietotāju veikt skenēšanu, lai redzētu, vai viņu personīgā informācija ir noplūdusi, un pēc tam nodrošinās lietotājiem rīkus, lai padarītu šo informāciju atkal privātu.

    Pašlaik informācijas izņemšanas process no datu tirgotāju vietnēm var būt sarežģīts un apgrūtinošs. Lielākajai daļai vietņu ir iespēja atteikties, kur prasti nākas aizpildīt veidlapu, lai pieprasītu savas informācijas izdzēšanu, vai arī dažkārt varat tieši sazināties ar tirgotāju, lai  pieprasītu datu dzēšanu. Bet cilvēki bieži nezina, kura vietne izmanto viņu informācija vai kā veikt izdzēšanas procesu.

    Mozilla Monitor mērķis ir padarīt šo procesu vieglāku, meklējot informāciju un piedāvājot to ērtāk dzēs 190 datu tirgotāju vietnēs. Process var ilgt no vienas dienas līdz mēnesim, atzīmē Mozilla. Šī funkcija ir jaunā Monitor Plus 13.99 ASV dolāru mēnesī abonēšanas sastāvdaļa, kas samazinās līdz 8.99 ASV dolāriem mēnesī, ja iegādājaties gada abonementu (107.88 dolāri gadā). Bezmaksas lietotājiem tiks piedāvāta vienreizēja datu tirgotāju vietņu skenēšanas iespēja, bet viņiem būs jāievēro soļi, lai manuāli izdzēstu savu informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma