Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmanto iespēju bezmaksas kursos iepazīt programmatūras testēšanas jomu

    Jaunākie raksti

    Ir dzirdēts par programmatūras testēšanu, bet nav skaidrības, kas tas īsti ir? Reģionā lielākais programmatūras testēšanas uzņēmums TestDevLab sadarbībā ar IT apmācību organizāciju TDL School ikvienam interesentam bez maksas piedāvā iespēju divas dienas garos tiešsaistes kursos iepazīties ar programmatūras testēšanas pamatiem.

    “Software Development Quality Assurance” apmācības tiešsaistē norisināsies no 16. – 17. augustam un tām līdz 14. augustam var reģistrēties šeit. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Respektīvi, nav jābūt programmēšanas vai testēšanas pieredzei. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators.

    Reklāma

    Apmācības vadīs programmatūras testēšanas inženieris ar daudzu gadu praktisku jomas pieredzi un lekcijās iepazīstinās gan ar programmatūras testēšanas teoriju, gan palīdzēs izpildīt praktiskus uzdevumus Jira + Xray vidē.

    Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu īpašniekiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas reģionā lielākajā programmatūras testēšanas uzņēmumā TestDevLab. Tādējādi šīs divu dienu apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā aizsākt veiksmīgu IT karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina pieaugt un šobrīd piedāvā 20+ vakances dažādās jomās.

    Šīm apmācībām pieteikties īpaši tiek aicināti studenti, kas pirms kārtējā mācību cēliena vēlas praktiski pārbaudīt vai viņus varētu interesēt perspektīvā programmatūras testēšanas joma. TDL School piedāvā arī citas IT apmācības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Crack
    10.08.2021 22:54

    Nokavēju, pieteikties līdz 14.08, bet jau slēgts. Būtu inčīgi.

    Reklāma