Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify testē grupu sesiju, sniedzot iespēju vairākiem cilvēkiem kontrolēt mūziku

    Jaunākie raksti

    Populārais mūzikas straumēšanas serviss Spotify uzsācis testēt jaunu iespēju, kura nosaukta par grupu sesiju (angliski group session). Tā sniegs iespēju vairākiem cilvēkiem kontrolēt vienu mūzikas atskaņošanas sarakstu un ierīci.

    Jaunā iespēja tiks piedāvāta visiem servisa Premium lietotājiem, un telefonu savienošanās notiks izmantojot speciālu kodu, kuru varēs atrast zem lietotnē pieejamās Connect pogas. Caur to šobrīd iespējams redzēt, kurā ierīcē lietotājs klausās mūziku, kā arī pārslēgties starp datora un mobilā telefona lietošanu, vai izmantot kādu citu skaļruni. Kad iesaistītās ierīces būs savienojušās, tad ikvienam būs iespējas kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī ievietot jaunu dziesmu atskaņošanas rindā. Izmaiņas, kuras veiks citi lietotāji, tiks attēlotas uz saimnieka ierīces. Nav precīzi minēts, vai šis savienojums ļaus kontrolēt mūziku vienam otra ierīcēs, vai tikai tajā, kura nosūtījusi kodu.

    Reklāma

    Grupu sesija būs iespēja, kuru saņems lietotāji, kuri maksā par pakalpojumu, kā arī tiem, kuri lieto speciālos Family un Duo abonēšanas plānus. Jaunais pakalpojums varētu izrādīties ļoti labs rīks ballītēs un dažādos pasākumos, taču tas noteikti varētu būt labs ierocis, lai savās mājās kādam kristu uz nerviem, bezjēdzīgi pārslēdzot dziesmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma