Web Analytics
More
    Reklāma

    Kickstarter kampaņā tiek finansēts kasešu atskaņotājs ar Bluetooth

    Jaunākie raksti

    Mēs zinām, ko pasāk suns, kad tam ir garlaicīgi. Bet cilvēks ir vēl dīvaināka būtne, jo audio kasešu tehnoloģijas atgriežas – 2018. gadā kasešu pārdošanas apjomi kāpuši par gandrīz 19%, kas ir sava veida absurds, jo kasešu skanējums un datu nešanas ideja (te runāju par patērētāju tirgu, nevis profesionālo tehniku) kopumā nav nekas unikāls vai dikti patīkams.

    Kickstarter vietnē uzsākta naudas vākšana Ninm It’s OK kasešu atskaņotājam. Ninm It’s OK kasešnieks atļaus veikt skaņas ierakstu, kā arī lietotājs varēs izmantot Bluetooth 5.0 savienojumu ar bezvadu austiņām vai Bluetooth skaļruņiem. Ninm It’s OK kasešu atskaņotājs piedāvās arī standarta 3.5 mm austiņu pieslēgvietu.

    Reklāma

    Interesanti, ka Ninm It’s OK kasešu atskaņotājs darbināms ar AA tipa baterijām, nekādas muļķības ar iebūvētiem litija akumulatoriem.

    Ninm It’s OK kasešu atskaņotājs pirmajiem atbalstītājiem Kickstarter vietnē pieejams par 75 dolāriem, kasešu atskaņotājs būs zilā, baltā vai rozā krāsā, turklāt tas atgādina Sony Walkman TPS-L2.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Muah
    11.07.2019 12:00

    Ja no lohiem var paņemt naudu, kāpēc to nedarīt?

    13.07.2019 15:53

    Diemžēl visi mūsdienās ražotie audio kasešu aparāti nav domāti, lai kvalitatīvi klausītos kasetes. Par ierakstīšanu kasetēs nemaz nerunāsim. Lai paklausītos kādu sen aizmirstu ierakstu drošo vien būs ok, bet, lai baudītu mūziku, šis ir garām. Tikai ar 80tajos un 90tajos ražotajām kasešu dekām (protams arī ne visām) var tiešām kvalitatīvi klausīties un arī ierakstīt kasetēs.
    Par to vai ir vērts to darīt arī nav jēgas runāt, jo tā ir gaumes/notaļģijas lieta un katram ir savs viedoklis par to. :)

    Reklāma