Web Analytics
More
    Reklāma

    Shure prezentē MoveMic – pasaulē mazākos bezvadu piespraužamos mikrofonus

    Jaunākie raksti

    Audio produktu jomā ļoti populārais zīmols Shure ir izlaidis jaunu mikrofonu sistēmu, kas būs interesanta arī mums – neprofesionāliem ierindas pilsoņiem. Shure MoveMic ir bezvadu piespraužamais (lavaliera tipa) mikrofons, ko varam pa taisno pievienot mūsu viedtālrunim izmantojot Shure MOTIV lietotni , lai veiktu kvalitatīvu audio ierakstu. Tādējādi šis izmēros mazais un patiešām neuzkrītošais (salīdzinot ar ļoti plaši izplatīto RODE Wireless GO) mikrofons būs noderīgs ikvienam, kas filmē video YouTube un ne tikai.

    Mikrofonu var iegādāties vienu pašu (MoveMic One – 289 eiro), kā divu mikrofonu komplektu (MoveMic Two – 399 eiro), kā arī kopā ar uztvērēju, ko varam pievienot pie mūsu kameras (MoveMic Two Receiver Kit – 569 eiro).

    Reklāma

    Jaunais mikrofons ir pavisam maziņš (46 x 22 mm) un sver nieka 8.2 gramus. Piestiprināts pie apģērba tas ir praktiski nemanāms. Mikrofonam ir IPX4 mitruma aizsardzība, tāpēc to var izmantot arī ārpus telpām. Shure norāda, ka mikrofons uzlādēts darbosies līdz 8 stundām ilgi un uzlādes kārbiņā to varēsim uzlādēt vēl divas reizes. Mikrofons nodrošina sakarus līdz 30m attālumā. Pagaidām nav skaidrs, cik stabili ir sakari ar šo mikrofonu, bet Shure sola, ka tas spēs automātiski savienoties, ja ieraksta laikā sakari pazudīs. Būtu interesanti pašiem notestēt šo produktu, jo vismaz “uz papīra” tas izskatās patiešām daudzsološi.

    MOTIV lietotnē mēs varam pielāgot audio iestatījumus, kā arī šajā pavasarī tā piedāvās integrāciju ar Facebook un YouTube, lai varam veidot tiešraides.

    Prieks, ka industrijā atzīts zīmols piedāvā noderīgu produktu masām. Pat ja pienācīgas kvalitātes video mūsdienās spēj uzņemt teju katrs viedtālrunis, audio daļa ir tā, kas parasti pieklibo un tad talkā nāk šādi bezvadu mikrofoni. Šī kategorija gan nav tukša, jo tajā visnotaļ populāri ir iepriekš pieminētie Rode mikrofoni, kā arī nesen atjaunotais DJI Mic II.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    11.03.2024 16:04

    Izmērs protams ir viena lieta, bet skatoties apskatu, neredzu ar ko šī sistēma ir pārāka vai labāka par rode wireless pro vai dji mic 2 sistēmām, nav internal recording un līdz ar to arī nav 32bit float. Cena pat pie zināmas komplektācijas augstāka nekā konkurentiem ar mazāk funkcijām.

    Kaspars
    11.03.2024 16:54

    priekš taviem vlogiem utt, vispār manupār labākais risinājums ir jaunais DJI Pocket 3 ar DJI mic 2, kas linkojas automātiski kopā.

    Reklāma