Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi prezentē mitrumizturīgus Bluetooth skaļruņus

    Jaunākie raksti

    Xiaomi ir nenoliedzami viens no plašākā spektra elektronikas ražotājiem, skaidri koncentrējoties uz patērētāju elektroniku un zemu produktu cenu. Xiaomi tikko izziņojis divus Bluetooth skaļruņu modeļus – lielāka izmēra skaļruni un mazāku, vieglāk pārnēsājamu modeli.

    Dārgākais no Xiaomi Bluetooth skaļruņiem piedāvās līdz pat 40 vatiem ar maksimālo skaļumu 93 dB. Skaļrunis piedāvā 360° apskaņošanu, kas ir noderīga lietošanai āra apstākļos. Pēc Xiaomi teiktā, skaļrunis ir IP67 sertificēts pret putekļu un ūdens bojājumiem.

    Reklāma

    Akumulatora darbības laiks ir norādīts līdz pat 17 stundām, skaļruni var izmantot arī kā enerģijas banku citu ierīču uzlādei. Tāpat tiek atbalstīta divu viedtālruņu vienlaicīga pieslēgšana un pat pārošana ar citiem Xiaomi Bluetooth skaļruņiem, izveidojot stereo sistēmu.

    Otrais modelis ir ievērojami ar zemāku jaudu un izmēriem. Bluetooth skaļruņa jauda norādīta kā 9 vati ar maksimālo skaļumu 90 dB. Dizaina ziņā nav fundamentālu atšķirību ar lielāko brāli, akumulatora darbības laiks ir norādīts 11 stundas.

    Abi skaļruņi tiek piedāvāti ar RGB LED gaismas joslu, un pašlaik tie ir pieejami tikai Ķīnas iekšzemes tirgū. Lielākais modelis maksā apmēram 80 ASV dolārus, bet miniatūrais variants apmēram 30 ASV dolārus. Pagaidām nav zināms, vai Xiaomi grasās arī citos tirgos piedāvāt šos modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    viens
    27.02.2024 20:04

    ko šeit domā par portatīvajām akustikas sistēmām tādā ziņā, ka tās nav stereo (vairums)?

    Taskas
    29.02.2024 09:00
    Reply to  viens

    Cik nu tur ir tas stereo, ja nu vienīgi pielienot 30cm attālumā :)

    Biteme
    29.02.2024 09:55
    Reply to  Taskas

    Arī tas nav stereo, pat ja ir divi skaļruņi – stereo veidojas, novietojot skaļruņus un klausītāju noteiktos attālumos, kas ir atkarīgi no konkrētās telpas formas un izmēriem. Visvienkāršāk stereo skaņu ir iegūt austiņās, lai gan tas ir pretrunā ar augstāk rakstīto.

    Biteme
    29.02.2024 09:56
    Reply to  viens

    Viena tumbele ar vairākiem skaļruņiem ir ok dārza variants, lai kaut kas bumsī fonā.

    Reklāma