Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar jauno skaļruņu un austiņu sēriju ULT POWER SOUND

    Jaunākie raksti

    ULT POWER SOUND ir pavisam jauna sērija Sony bezvadu skaļruņu un austiņu klāstā. Šīs sērijas produkti liks sirdij pukstēt straujāk tiem mūzikas cienītājiem, kuri izbauda un novērtē jaudīgu, basu piepildītu mūziku. ULT POWER SOUND sērijā ir trīs skaļruņi: ULT TOWER 10, bezvadu ULT FIELD 7 un ULT FIELD 1, kā arī bezvadu austiņas ULT WEAR. Šī sērija izceļas ar ULT pogu, kas piedāvā iespēju bagātināt izvēlēto mūziku ar diviem skaņas režīmiem, sniedzot izteiktākus basus.

    ULT TOWER 10 skaļrunis – koncerta atmosfēra ienāk mājās

    Ar ULT TOWER 10 tavs mājoklis pārtaps par ballīšu centrāli! Jaudīgi basi, 360° Party Sound, 360° Party Light un karaoke funkcija ar komplektā iekļautu bezvadu mikrofonu, turklāt skaļruni iespējams savienot ar televizoru, tādējādi radot kinoteātra cienīgu atmosfēru.

    Reklāma

    ULT POWER SOUND pamatā ir uzlabotas zemās frekvences skaņas un 2 skaņas režīmi izteiktākiem basiem. ULT1 režīms pastiprinās zemās skaņas,  savukārt ULT2 režīms veidos enerģiskākus basus, kas ļaus sajust ritmu un ļauties dejai. 360° Party Sound nodrošina, ka skaņa piepilda visu telpu, savukārt 360° Party Light funkcija izgaismo katru telpas stūri, turklāt gaismas sinhronizējas ar mūziku, radot īstu festivāla sajūtu. Karaoke funkcija ar bezvadu mikrofonu komplektā, ģitāras pieslēgumvieta un TV skaņas pastiprinātājs – viss nepieciešamais, lai ballīte izdotos! Izmantojot ULT TOWER 10 skaļruni kā pastiprinātāju, tam iespējams pievienot ģitāru vai vēl vienu mikrofonu, lai dziedātu duetā. Party Connect funkcija ļauj savienot līdz 100 saderīgiem skaļruņiem, sinhronizējot mūziku un gaismas.

    ULT FIELD 7 bezvadu skaļrunis – tiem, kas ceļā

    ULT FIELD 7 ļaus rīkot ballīti jebkurā vietā un laikā. Pateicoties ūdensizturīgai un putekļu necaurlaidīgai konstrukcijai, kā arī ilgam akumulatora darbības laikam, šis skaļrunis noderēs ikvienam, kas ir nepārtrauktā kustībā!

    Tāpat kā ULT TOWER, arī ULT FIELD 7 ietver ULT POWER SOUND skaņas režīmus un skaņas lauka optimizāciju, kas automātiski pielāgo skaņu apkārtējai videi. ULT FIELD 7 var lepoties ar 30 stundu ilgu akumulatora laiku, turklāt, izmantojot ātro uzlādi, pietiek ar 10 minūtēm, lai turpinātu klausīties vēl 3 stundas. IP67 ūdensizturības un putekļu necaurlaidības klase garantē, ka ballīti vari rīkot arī ārā. Skaļrunis ir izturīgs pret sālsūdeni, kas nozīmē, ka mūziku būs iespējams klausīties pat pludmalē, kā arī tas ir viegli pārnēsājams un to var novietot gan vertikāli, gan horizontāli. Skaļrunis ir aprīkots ar karaoke funkciju, ģitāras pieslēgvietu un apgaismojumu, kas pielāgojas mūzikas ritmam.

    ULT FIELD 1 bezvadu skaļrunis – spēcīga skaņa kompaktā korpusā

    ULT FIELD 1 noderēs, lai to iemestu somā un paņemtu līdzi savas iecienītās mūzikas baudīšanai jebkurā laikā un vietā. Ūdens, putekļu un pat triecienu izturīgs, turklāt kompakts un ērts skaļrunis ar noturīgu akumulatora darbības laiku – kas var būt vēl labāk?

    ULT FIELD 1 galvenā funkcija, protams, ir ULT POWER SOUND, kas ļaus iespējot dziļākus, izteiktākus basus. ULT FIELD 1 skaļrunis ir viegli pārnēsājams, to ērti paņemt līdzi ceļojumā, vai atpūšoties ar draugiem. Akumulatora darbības laiks ir 12 stundas. Skaļrunim ir IP67 ūdensizturības un putekļu necaurlaidības kategorija, tas ir arī triecienizturīgs, tam neskādēs nedz jūras smiltis, nedz ūdens. ULT FIELD 1 pieejams 4 krāsās: melnā, baltā, pelēkzaļā  un oranžā. Skaļrunis ar savu iebūvēto mikrofonu ir ērti lietojams brīvroku zvaniem, turklāt tam ir atbalss slāpēšanas tehnoloģija.

    ULT WEAR bezvadu austiņas – jaudīga skaņa, kuru vari pielāgot sev

    Pateicoties izciliem basiem un trokšņu slāpēšanai, jaunās ULT WEAR austiņas ļaus netraucēti uzburt festivāla vai mūzikas kluba atmosfēru arī ikdienā!

    Tāpat kā skaļruņos, arī austiņās ir iestrādāti ULT POWER SOUND režīmi. ULT1, kas nodrošina dziļus, jaudīgus basus, bet ULT2 – enerģiskus basus, kas iekustinās ikvienu. Austiņās izmantots Sony V1 procesors – tāds pats, kā godalgotajās Sony 1000X sērijas austiņās, kā arī ULT POWER SOUND sērijai izstrādātā programma, lai radītu nerimstošu enerģiju, skanīgus basus un kristāldzidras detaļas. Ar diviem trokšņu sensoriem un V1 procesoru ULT WEAR trokšņu slāpēšana ir izcila. Austiņas ir ļoti ērtas lietošanā, pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem un ergonomiskajam dizainam. ULT WEAR austiņas var salocīt un pārnēsāt somiņā, kas iekļauta komplektā. Šis modelis izceļas ar funkcionalitāti, formu un ērtajām funkcijām. Īpašs sensors pārtrauks mūzikas atskaņošanu, austiņas noņemot, un automātiski ieslēgsies, uzliekot tās atpakaļ uz galvas.

    Ņemot vērā ilgtspēju

    ULT Power Sound sērijas austiņas ir izstrādātas ne tikai jaudīgai skaņai, bet arī rūpējoties par apkārtējo vidi. Produktos tiek izmantota pārstrādāta plastmasa, kas apliecina Sony apņemšanos samazināt izstrādāto produktu ietekmi uz vidi.

    Cenas un pieejamība

    • ULT TOWER 10 būs pieejams no 2024. gada aprīļa, un tā aptuvenā cena būs 1 200 EUR.
    • ULT FIELD 7 būs pieejams no 2024. gada aprīļa, un tā aptuvenā cena būs 450 EUR.
    • ULT FIELD 1 būs pieejams no 2024. gada aprīļa melnā, pelēkzaļā, bēšā un oranžā krāsā, un tā aptuvenā cena būs 140 EUR.
    • ULT WEAR austiņas būs pieejamas no 2024. gada aprīļa melnā, pelēkzaļā un bēšā krāsā par aptuveni 200 EUR.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma