Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxify izplešas un šodien sāk darbību Parīzē

    Jaunākie raksti

    Kopbraukšanas platforma Taxify turpina strauji izplesties  Eiropā un šodien uzsāk darbību arī Parīzē ar vairākiem tūkstošiem vadītāju, kuri jau reģistrējušies platformā. Taxify aplikācija Parīzē piedāvās gan privāto vadītāju, gan tradicionālo taksometru pakalpojumus, atbilstoši visiem pilsētā spēkā esošajiem regulējumiem, dodot iespēju jebkuram gūt papildus ienākumus.

    Taxify no vadītājiem komisijās saņem tikai 15% komisiju, kas ir gandrīz uz pusi mazāk, kā  citas kopbraukšanas platformām. Zemāka komisija ļauj Taxify piedāvāt zemākas cenas klientiem un lielākus ienākumus autovadītājiem. Taxify priekšrocība ir arī iespēja vadītājiem izvēlēties norādīt konkrētu pasažieru uzņemšanas rādiusu, kas nozīmē, ka viņi var sniegt pakalpojumu, nebraucot pārāk tālu no mājām.

    Reklāma

    Markus Villigs, Taxify vadītājs un līdzdibinātājs, uzsver, ka “Privāto vadītāju pakalpojumi pilsētā strauji attīstās, un Parīze joprojām ir milzīgs un plaukstošs tirgus privātajam pilsētas transportam. Pirms uzsākt darbību, uzmanīgi ieklausījāmies vadītāju un klientu vēlmēs, un esam pārliecināti, ka viņi ir atvērti ētiskākai alternatīvai kopbraukšanas tirgū. Taxify ienāk šajā tirgū kā Eiropas lielākā kopbraukšanas platforma, tāpēc varam piedāvāt daudz labākus apstākļus autovadītājiem un pieejamākus tarifus klientiem. Mēs esam ļoti lepni, ka varam piedāvāt lielāku izvēli un labāku apkalpošanas kvalitāti.”

    Laimīgi un apmierināti vadītāji garantē arī labāku pakalpojuma kvalitāti klientiem. Taxify prioritāte ir cieņpilna sadarbība ar vadītājiem, ļaujot viņiem nopelnīt vairāk kā citās platformās, kā arī nodrošinot plašas papildu drošības garantijas un funkcijas, kas ļauj viņiem strādāt sev visērtākajā veidā. Taxify arī nodrošina klientiem izcilu apkalpošanu, tai skaitā gan diennakts klientu apkalpošanas servisu, gan arī iespēju maksāt skaidrā naudā. Taxify platforma jau šobrīd darbojas 20 valstīs visā pasaulē, un godīga, caurspīga pakalpojuma nodrošināšana ir bijusi uzņēmuma straujo panākumu atslēga.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma