Web Analytics
More
    Reklāma

    Yandex Go Rīgā ieviesis algoritmu, kas autovadītājiem paziņo par tuvāko vakcinācijas punktu

    Jaunākie raksti

    Yandex Go Rīgā ieviesis īpašu algoritmu, kas palīdz sadarbības partneru autovadītājiem atrast tuvāko punktu, kur var veikt vakcināciju pret koronavīrusu.

    Ja vadītājs atrodas netālu no punkta, kur var bez iepriekšēja pieraksta vakcinēties pret Covid-19, lietotne piedāvās turp doties. Līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam. Tas palīdz autovadītājiem ietaupīt laiku, ko viņi pavadītu, meklējot izdevīgu vakcinācijas punktu pilsētā.

    Reklāma

    Pagājušā gada aprīlī Yandex Go Latvijā izveidoja partneru finansiālā atbalsta fondu, kas paredzēts autovadītājiem pandēmijas laikā. Fonds palīdz tiem autovadītājiem, kuri ir saslimuši ar Covid-19 vai kuriem ir bijusi nepieciešama karantīna kontakta dēļ ar inficētu cilvēku.  Tāpat serviss turpina regulāri informēt taksometru parkus, to vadītājus un lietotājus par koronavīrusa profilakses pasākumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts
    27.10.2021 17:38

    Kas par bullshit. Yandex ir tā kompānija kur nezin kāpēc krievvalodīgie taksisti ne vien nav vakcinēti liela daļa bet arī nelieto maskas vai maska līdz degunam. Ir bijuši gadījumi kad pēc brauciena tu taksistam aizradi un viņš uz tevi sāk lamaties nevis atvainojas.
    Un tad vēl pastāvīgā taksistu žēlošanās ka neko nevar nopelnīt. Pretīgs serviss.

    LAN
    27.10.2021 17:55
    Reply to  Roberts

    Nevajag jau uzreiz vainot šoferīšus – kā viņi varēja uzminēt kur ir vakcinācijas punkti? 🙈
    Atjauninājums noteikti situāciju uzlabos un visi būs vakcinēti… 😂
    Bet no otras puses – es šo pakalpojumu tiešām neizmantošu – ja viņi nevar atrast vakcinācijas punktus – kāda garantija ka atradīs manu galamērķi?! 🤔

    Roberts
    27.10.2021 19:57
    Reply to  LAN

    Es saku liela daļa nevis visi. Ir arī pozitīvi piemēri. Bet kopumā var redzēt tādus kadrus. Vispār nevakcinētiem pensionāriem liels risks ir dabūt covid19 no šofera.
    Yandex varēja ieviest opciju ka klients var izvēlēties vai grib ar vakcinēti vai nevakcinētu šoferi braukt.

    Skābene
    28.10.2021 09:51
    Reply to  Roberts

    Tieši tā, man jau apriebušās maximas reklāmas, kas aicina iepirkties visus, kam nav sertifikāta! Labprāt dotu priekšroku tādam veikalam, kur laiž iekšā tikai vakcinētus! :)

    Reklāma