Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Apple M1 darbinātajiem datoriem ir problēmas ar platekrāna monitoriem

    Jaunākie raksti

    Pirmā sajūsma jau noteikti ir pāri, kad Apple pasauli iepazīstināja ar saviem ARM arhitektūras datoru procesoriem, un palēnām ikdienas lietošanā sāk atklāties problēmas. Piemēram, daļai plato un ultra plato monitoru, kuri ir saslēgti ar jaunajiem Mac datoriem, var būt problēmas ar noteiktas izšķirtspējas uzlikšanu.

    Pats Apple savā mājaslapā ir oficiāli atzinis šo problēmu un pie tās tiek strādāts. To visdrīzāk izlabos nākamais macOS Big Sur operētājsistēmas atjauninājums, jo šī šobrīd ir vienīgā versija, kura darbojas ar jaunajiem M1 procesoriem. Tas nenozīmē, ka nav iespējams šos monitorus savienot ar saviem MacBook Air, MacBook Pro vai Mac Mini datoriem, taču tieši kāda noteikta izšķirtspēja var nebūt pieejama.

    Reklāma


    Jauno datoru un operētājsistēmas palaišana Apple izrādījusies pietiekami kļūdaina, jo pašā pirmajā dienā bija problēmas ar tās lejupielādi. Pēc tam seko informācija, ka noteikti datoru modeļi tās instalēšanas laikā vienkārši pārtrauc savu darbību un tos vairs nav iespējams ieslēgt, kā arī tagad atklājusies šī problēma ar ārējo monitoru pieslēgšanu.

    Tas viennozīmīgi apliecina to, ka vismaz šobrīd M1 procesori vēl daļēji ir pirmās paaudzes produkts, un ja vēlaties to izmantot nopietniem darbiem, tad labāk ir nogaidīt līdz brīdim, kad iznāks jau otrās paaudzes procesori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma