Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņots 49 collas lielais ultra platais Philips 498P9 monitors

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par jauno Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide liekto LCD displeju – 49” (48,8”/124 cm) monitoru, kas paredzēts profesionāļiem. Šis godalgotais monitors ir bagātināts ar veiktspēju uzlabojošām funkcijām, un ar savu luksus 32:9 SuperWide 49”ekrānu un 5120 x 1440 pikseļu izšķirtspēju lieliski aizvieto divus blakus uzstādītus 27” 16:9 Quad HD displejus.

    Pateicoties 1800R liektajam displejam, kas nodrošina plašāku redzamības lauku un smalki ieskauj lietotāju, 498P9 piedāvā vizualizāciju netraucētai uzmanībai un lielākam komfortam acīm. 498P9 ir aprīkots ar VA paneli, kas piedāvā augstu dabisku kontrastu (3000:1), 70 Hz atsvaidzes intensitāti vizuāli vienmērīgai kustībai, augstu krāsu precizitāti (DeltaE <2) un plašu krāsu gammas pārklājumu (sRGB 121 %, AdobeRGB 91 %). Monitora pievilcība ar to nebeidzas: izmantojot MultiView tehnoloģiju, profesionāļi vienlaikus var savienot datoru un klēpjdatoru, jo tas nodrošina aktīvu divkāršu savienojumu un skatu. Tagad katra darbam veltītā minūte ir efektīvāka, produktīvāka un ērtāka.

    Reklāma

    Izstrādāts, ņemot vērā jūsu darba vajadzības

    Ar savu iespaidīgo izmēru Philips 498P9 monitors padara darbu vienkāršāku. Tam ir plašs savienojuma iespēju klāsts, piemēram, DisplayPort, HDMI un USB 3.2. Iebūvētais MultiClient Integrated KVM slēdzis kopā ar MultiView funkciju ļauj lietotājiem vienlaikus pārvaldīt divas atsevišķas ierīces ar vienu monitora, tastatūras un peles uzstādījumu, ietaupot vēl vairāk laika un vietas. Jūs varat vienkārši nospiest pogu un pārslēgties starp avotiem, kas savienoti, izmantojot divus USB 3.2 augšupsaites portus, tādējādi vienkāršojot sarežģīto multitāskinga veikšanu.

    Ir zināms, ka profesionāļi, kuri daudz laika pavada pie monitora, izbauda jaunāko tehnoloģiju sasniegumus. Tomēr tiem ir nepieciešams arī komforts, lai nodrošinātu optimālu darba vidi.  Philips 498P9 displejā ir viss, piemēram, ergonomiskā Compact Ergo Base – lietotājam draudzīga Philips monitora pamatne, kas noliecas, ir pagriežama un regulējama augstumā, lai katrs lietotājs varētu novietot monitoru maksimālai skata ērtībai un efektivitātei.

    Papildus attēlam un iztēlei

    Philips 498P9 monitors izceļas ar savām plašajām tehnoloģijas iespējām. Divkāršā QHD izšķirtspēja (5120 x 1440) palīdz masīvajam ekrānam nodrošināt izteiksmīgas detaļas un attēla precizitāti, tas ir lieliski piemērots uzdevumiem, kas prasa precizitāti. Attēla kvalitāti vēl vairāk uzlabo SmartImage – ekskluzīva un moderna tehnoloģija, kas analizē ekrānā parādīto saturu un optimizē displeja veiktspēju. Turklāt Adaptive-Sync tehnoloģija bez piepūles nodrošina vienmērīgu darbību plūsmu, artefaktu nesaturošu spēļu izpildi, ļaujot izbaudīt SuperWide izšķirtspēju arī pēc darba stundām.

    Philips lietotājiem ērtums vienmēr ir bijis prioritāte, tāpēc 498P9 piedāvā daudzas funkcijas, ieskaitot LowBlue Mode un Flicker-Free tehnoloģiju, kas samazina mirgošanu un mazina acu nogurumu.

    Šis jaunais modelis ir sekmīgs arī attiecībā uz ilgtspējību: noklikšķinot 0 vatu slēdzi, lietotāji var pilnībā atslēgt monitora maiņstrāvu, kā rezultātā enerģijas patēriņš būs nulle. Turklāt tas atbilst tādiem vides standartiem kā EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO sertifikāts, un tā iepakojuma materiāls ir 100 % pārstrādājams.

    Philips 498P9 monitors ir pieejams no 2020. gada augusta, un tā ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir € 899.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps
    28.07.2020 13:34

    Tagad katra darbam veltītā minūte ir efektīvāka, produktīvāka un ērtāka.
    Grūti noticēt, ka šis nav pierakstīts kā sarkasms :D

    0907
    28.07.2020 13:35
    Reply to  Kristaps

    now even more distractions!

    Reklāma