Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdz ar jaunās versijas palaišanu strauji audzis “Microsoft Bing” lietotāju skaits

    Jaunākie raksti

    Pirms jaunās “Bing” versijas palaišanas, kurā integrēts AI čatbots, nevarētu teikt, ka šī “Microsoft” meklētājprogramma varēja lepoties ar ievērojamu lietotāju skaitu. Vēl vairāk – bieži vien tā kalpoja tikai kā līdzeklis, lai piekļūtu “Google”. Taču, šķiet, ar čatbota integrāciju “Bing” piedzīvo atdzimšanu. To labi ilustrē arī skaitļi, atklājot, ka “Bing” aktīvo lietotāju skaits pārsniedzis 100 miljonus.

    Neskatoties uz šo “Bing” lietotāju aktivitāti, kas kopš jaunās versijas palaišanas kopumā augusi par trešdaļu (uz mobilajām ierīcēm pat 6 reizes), “Microsoft” pārstāvji norāda, ka tas joprojām ir salīdzinoši mazs skaitlis. Salīdzinājumā “Google” meklētāju ikdienā izmanto vairāk nekā 4 miljardi lietotāju. Taču līdz ar “Bing” jaunās versijas piekļuves paplašināšanu un pilnveidi, domājams, arī šīs meklētājprogrammas lietotāju skaits turpinās būtiski augt.

    Reklāma

    Avots: Microsoft

    Uzņēmums arī aprēķinājis, ka vienā sesijā lietotājs ar čatbotu iesaistās vidēji trīs sarunās. Kopš “Bing” jaunās versijas palaišanas šādu sarunu skaits sasniedzis jau 45 miljonus. Tāpat 15% no visām tērzēšanas sesijām ticis ģenerēts jauns saturs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    12.03.2023 00:02
    Hu huu
    15.03.2023 09:41

    Keysoff is a website that sells software keys at discounted prices, including keys for popular software products such as Microsoft Office, Windows, and antivirus software. The website has been operating for several years and has a large number of positive customer reviews on its website and on third-party review sites.

    Hu huu
    15.03.2023 09:43

    In general, it is legal to sell software keys as long as they are obtained through legal channels. However, some companies prohibit the resale of their software keys, which could make purchasing keys from websites like Keysoff a violation of their terms of service.

    Reklāma