Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” prezentē jaunu meklētāja “Bing” versiju ar integrētu “ChatGPT”

    Jaunākie raksti

    Janvāra sākumā rakstījām par “Microsoft” plāniem integrēt mākslīgā intelekta čatbotu “ChatGPT” savā meklēšanas pakalpojumā “Bing”. Pagājis knapi mēnesis, un “Microsoft” jau vakar, 7. februārī, prezentēja jaunu pārlūkprogrammas “Edge” versiju ar integrētām mākslīgā intelekta funkcijām. Kā jau sagaidāms, uzņēmums arī atrādīja savu jauno meklētājprogrammas “Bing” versiju, kurā integrēts “OpenAI” jaunās paaudzes “ChatGPT”, kas balstīts uz GPT-4 AI modeli.

    “Microsoft” izpilddirektors Satja Nadella prezentācijas pasākumā uzsvēra, ka pāršķirta jauna lappuse interneta meklēšanas jomā un tā ir jo īpaši liela diena “Bing”. Interneta meklētājs, kas darbojas 13 gadus, līdz šim nelepojās ar ievērojamu lietotāju piekrišanu. Taču tagad, integrējot tajā krietni advancētāko GPT-4 modeli, cer sastādīt nopietnu konkurenci “Google”, kas, starp citu, nupat izziņoja jaunu AI čatbotu “Bard“.

    Reklāma

    Viena no lietām, kas atšķir jaunās “Bing” versijas robotu no parastā “ChatGPT”, ir sniegtās informācijas aktualitāte. Ja šī brīža “ChatGPT” robots, kas balstīts uz GPT-3,5 modeli, apmācīts sniegt informāciju par laiku līdz 2021. gadam, “Bing” integrētais “ChatGPT” robots spēs apstrādāt vaicājumus par krietni jaunākiem notikumiem. Tāpat uzņēmums uzsver, ka lietotāji saņems krietni atbilstošākas, uzticamākas un aktuālākas atbildes, kā arī dažādus padomus. Pēc katra meklējuma lietotājiem būs arī iespēja sniegt atsauksmes par jauno risinājumu, kas palīdzēs to pilnveidot.

    Būtiski uzsvērt, ka paralēli šai jaunajai GPT-4 darbinātājai “Bing” versijai turpinās darboties arī “vecais” “Bing”, kas piedāvā saites uz mājaslapām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    08.02.2023 10:39

    tagad, papildus greiziem un izdomātiem faktiem, kurus sarakstījuši cilvēki, varēs baudīt kļūdainu info no AI. lielisks progress…

    NezinKas
    08.02.2023 13:33

    Kad šis būs pieejams parastiem lietotājiem?

    Reklāma