Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft ar Teams Premium metas OpenAI trakumā

    Jaunākie raksti

    Microsoft Teams Premium maksas versijā nonākusi OpenAI veidotā GPT-3.5 mākslīgā intelekta valodas atpazīšanas iespēja, kas spēj no video sapulcē runātā veidot piezīmes, uzdevumus un pat izcelt dažādus apspriestos tematus. Tāpat mākslīgais intelekts spēs pievienot vizuālu ūdenszīmi, lai aizsargātu publiski izvietojamus video.

    OpenAI rīks arī palīdzēs saīsināt konferenci, lai to pēcāk varētu noskatīties, lieki netērējot laiku uz bezjēdzīgiem video fragmentiem, kas nenes nekādu pievienoto vērtību. Šī iespēja gan pie lietotājiem nonāks kaut kad gada otrajā ceturksnī.

    Reklāma

    Mākslīgā intelekta iespējas varētu būt pamatīgs vilinājums, lai par Teams Premium sāktu maksāt. Te gan jānorāda, ka Microsoft šobrīd par vienu Teams Premium lietotāju prasa 7 dolārus, bet no vasaras cena tiks celta līdz 10 dolāriem.

    Nav nekāds brīnums, ka dažādi Microsoft radīti produkti tiek aprīkoti ar mākslīgā intelekta iespējām, jo uzņēmums jau investējis miljardus ChatGPT. Nākotnē Microsoft papildinās Bing meklēšanas dzini, Microsoft 365 un, iespējams, Cortana ar jaunām iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    06.02.2023 18:32

    Tas ir vēl kāds atsevišķš plāns? Jo mūsu organizācijā jau ir Microsoft 365 abonaments, kurā ir iekļauts MS Teams bez ierobežojumiem. Vidējā līmeņa paka ar Office un Epastiem… Vai vēl papildus jāpiemaksā. Būtu jauki atvieglot biroja administratorei dzīvi.

    Reklāma