Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft kopā ar AMD Ryzen izziņo Windows 11 MI datorus

    Jaunākie raksti

    Iespējams, beidzot mēs sāksim redzēt kādu jēgu no tā dēvētā mākslīgā intelekta. AMD gatavojas izlaist Ryzen 9000 procesoru sēriju, kas būs bāzēta uz Zen 5 arhitektūras. Līdz Ryzen 9000 gan vēl ir jāuzgaida, tajā laikā varam papriecāties par Ryzen 8000 PRO sērijas procesoriem, kas tikuši pie mākslīgā intelekta kopā ar Microsoft.

    Ryzen 8000 PRO sērijas procesori saņems Pluton drošības apakšprocesoru, kas AMD procesoros ir kopš Ryzen 6000 sērijas laikiem. Vienlaikus zināms, ka Ryzen 8000 PRO tehnoloģijas ļaus uzņēmumu IT darbiniekiem līdz pat par 41% ātrāk izsniegt datorus lietotājiem, kā arī vienkāršot savu darbu ar mākonī bāzētiem risinājumiem. Microsoft no savas puses klāt pieliks Windows Autopilot, kas arī nāks talkā IT profesionāļiem.

    Reklāma

    Microsoft Pluton drošības apakšprocesors sargās lietotāja datus, identitāti, personas datus un pat šifrēšanas atslēgas. Microsoft Pluton drošības apakšprocesors ir nākamais solis pēc TPM (Trusted Platform Module), jo TPM ir atklātas drošības problēmas.

    AMD jau kopš Ryzen 7000 sērijas klēpjdatoru procesoru laikiem iekļauj NPU (Neural Processing Units) apstrādes procesorus, kas ļauj ātrāk tikt galā ar mašīnmācīšanās uzdevumiem. Microsoft norāda, ka Windows Task Manager drīz rādīs NPU noslodzi blakus centrālā procesora noslodzei.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    18.04.2024 09:22

    Vesels papildus procesors jūsu ieradumu izpētei))

    Reklāma