Web Analytics
More
    Reklāma

    Miljoniem cilvēku izmanto “Microsoft” meklētājprogrammu “Bing”, lai piekļūtu “Google”

    Jaunākie raksti

    “Google” ir līdz šim meklētākais vārds “Microsoft” meklētājprogrammā “Bing” – tā saka “Google” māteskompānijas “Alphabet” jurists. Varētu domāt, ka šādā veidā “Google” vienkārši grib “krāsoties ar svešām spalvām”, taču izskatās, ka šoreiz tā ir patiesība. Šādu faktu apstiprinājusi kompānija “Ahrefs“, kuras apkopotā statistika liecina par to, ka “google” tik tiešām ir meklētākais vārds “Bing”.

    Pēc “Ahrefs” datiem “Bing” meklētāko vārdu topā tālākās vietas ieņem “youtube”, “facebook”, “gmail” un “amazon”. Tiesa gan, pirmo vietu no otrās šķir aptuveni pieci miljoni skatījumu. Taču, skatoties tikai ASV datus, “facebook” ir pirmais, taču “google” – trešais meklētākais vārds “Bing”. Lai vai kā, kopumā var noprast, ka cilvēki bieži izmanto “Bing”, lai piekļūtu “Google” meklētājprogrammai.

    Reklāma

    Šie dati “Google” kalpo kā labs ierocis, lai diskutētu ar Eiropas Komisiju par piecu miljardu dolāru soda atcelšanu, kas kompānijai piespriests, jo tā izmantojusi savu monopola stāvokli. Regulators norādījis, ka “Google” jāpārtrauc piespiest ražotājus tālruņos instalēt interneta pārlūku “Chrome” un “Google” meklētājprogrammu, lai ierīces varētu saņemt “Android” atbalstu. Tikmēr “Google” izmanto datus par savu lielo popularitāti, apgalvojot, ka lielākā daļa cilvēku jebkurā gadījumā izmantotu “Google” meklētājprogrammu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ggggg
    03.10.2021 14:28

    Agrāk cilvēki lietoja Internet Explorer, lai lejuplādētu Google Chrome, tagad lieto Bing, lai piekļūtu Google.

    Krotow
    04.10.2021 10:52
    Reply to  ggggg

    Varu apstiprināt no prakses ka tā tiešām ir bijis ;)

    geksis
    04.10.2021 10:34

    viens no iemesliem, kāpēc ir šādi rādījumi ir tāpēc, ka bija brīdis, kad edge nevarēja nomainīt standarta meklētāju kamēr nebiji vismaz vienu reizi iegājis google. Tagad vismaz šis ir atcelts.

    Reklāma