Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” atklāj jaunu mākslīgā intelekta centru Londonā

    Jaunākie raksti

    Dažu pēdējo gadu laikā kompānija “Microsoft” skaidri parādījusi savus centienus mākslīgā intelekta (MI) jomā. Viens no spilgtiem piemēriem ir vairāku miljardu dolāru lielās investīcijas partnerībā ar “OpenAI“. “Microsoft” ir integrējis MI tehnoloģiju lielākajā daļā savu produktu un pakalpojumu un tagad nolēmis divkāršot šos centienus, izveidojot jaunu mākslīgā intelekta centru Londonā.

    “Microsoft” informē, ka ar mākslīgā intelekta centru Londonā “virzīs novatorisku darbu, lai attīstītu modernākos valodu modeļus un to atbalsta infrastruktūru, kā arī radīs pasaules līmeņa rīkus pamata modeļiem, cieši sadarbojoties “Microsoft” MI komandām un uzņēmuma partneriem, tostarp “OpenAI””.

    Reklāma

    Jaunais MI centrs Londonā ir papildinājums “Microsoft” nesen veiktajiem 2,5 miljardu mārciņu lielajiem ieguldījumiem, lai nākamo trīs gadu laikā uzlabotu un pielāgotu Lielbritānijas darbaspēku mākslīgā intelekta laikmetam. Tāpat uzņēmums strādā pie tā, lai līdz 2026. gadam uz Lielbritāniju nosūtītu “20 000 vismodernāko procesoru vienību”.

    Darbu jaunajā “Microsoft” MI centrā vadīs mākslīgā intelekta zinātnieks un inženieris Džordans Hofmans. Uzņēmums paziņoja, ka tuvāko nedēļu laikā plāno publicēt darba piedāvājumus un pieņemt darbā izcilus savas jomas profesionāļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma