Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā “Microsoft Bing” versija sasniegusi arī mobilās ierīces

    Jaunākie raksti

    Nedaudz vairāk kā divas nedēļas interesentiem pieejama jaunā “Microsoft” meklētāja “Bing” versija, kas piedāvā mākslīgā intelekta čatbota pakalpojumus. Lai arī risinājums šobrīd vēl tiek pilnveidots un izlabotas nepilnības, “Microsoft” paziņojis, ka jaunā “Bing” versija tagad pieejama arī “Bing” mobilajā lietotnē gan “Android”, gan “iOS” ierīcēs.

    “Bing” mobilajā versijā ar AI čatbotu iespējams ne tikai sarakstīties, bet arī uzdot jautājumus, izmantojot balsi, kas varētu būt ērtāk, bet šaubos, ka čatbots precīzi varētu uztvert sacīto. Papildus tam vēl viens jaunums ir arī “Bing” integrācija saziņas lietotnē “Skype”, kas lietotājiem ļaus teksta saziņā iesaistīt čatbotu, lai iegūtu papildus informāciju par interesējošo jautājumu.

    Reklāma

    To, ka jaunā “Bing” versija pieejama mobilajās ierīcēs, nav pārsteigums. Tomēr čatbota integrācija “Skype” daļai gan varētu radīt pārsteigumu. Pēdējā laikā šķita, ka mūsu kaimiņu igauņu radītā saziņas lietotne, kas nu pieder “Microsoft”, bijusi pabērna lomā. Neskatoties uz to, statistika liecina, ka “Skype” ikdienā joprojām izmanto ap 36 miljoniem lietotāju.

    Vienlaikus jāpiezīmē, ka kopš palaišanas “Bing” čatbots saskaras ar dažādām problēmām. Piemēram, lietotāji ir ziņojuši par to, ka tas sniedz neprecīzas, pat dīvainas un rupjas atbildes. “Microsoft” kā iemeslu tam norāda, ka robots var viegli apjukt garu sarunu laikā, jo tam ir grūti izsekot līdzi visam kontekstam un informācijai, ar ko tas dalījies. Tāpēc uzņēmums ierobežojis komunikāciju ar “Bing” čatbotu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma