Web Analytics
More
    Reklāma

    “Diablo IV” publiskā beta versija būs pieejama no 24. marta

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātājs Blizzard paziņojis, ka jau marta beigās ikvienam, kurš vairs nevar sagaidīt, būs iespējams testa režīmā uzspēlēt gaidāmo “Diablo IV” spēli.

    Oficiālais spēles izlaišanas datums gan ir 6. jūnijs, taču nepacietīgajiem divarpus mēnešus iepriekš būs iespēja baudīt daļu no “Diablo IV”, kas varētu kļūt par vienu no populārākajām 2023. gada videospēlēm. Jau no 17. līdz 19. martam Blizzard rīkos speciālu pasākumu, kurā būs redzama spēle, tas būs pieejams tikai tiem, kuri jau iepriekš iegādājušies šo spēli.

    Reklāma

    Pēc tam nedēļu vēlāk, 24. martā, ikvienam interesantam būs iespējams iegūt spēles beta versiju. Tā būs pieejama PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S un Series X konsolēm, kā arī datora versija. Visām platformām būs pieejams vienāds saturs, kas spēlētājiem ļaus redzēt “Diablo IV” ievadu un pirmo daļu. Protams, visa spēle būs pieejama jūnija sākumā.

    Pagaidām ir pieejama informācija par šo agro pieeju, taču Blizzard apsolījis, ka jau pēdējā februāra dienā būs zināmi plašāka izstrādātāju plāni, tā kā “Diablo” faniem ir laiks sarosīties un sekot līdz jaunumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    20.02.2023 16:01

    Jā, no šī Beta testa būs atkarīgs vai man būs vēlme pirkt spēli. Cerības ir lielas, ka atgriešanās pie tumšās spēles pasaules būs tieši kas vajadzīgs.

    Kursors.lv
    20.02.2023 16:11
    Reply to  REALAIS

    Jā, dodiet mums Diablo tumsu!!!

    bobis
    25.02.2023 14:15

    Ja si spele butu kaut tuvu spelei Succubus, tai butu lielaki panakumi.

    REALAIS
    20.03.2023 12:35

    Sākšu ar to, ka neesmu liels mega fans Diablo sērijai. Es neesmu spēlējis oriģinālos Diablo un Diablo 2. Pagājušajā gadā iegādājos Diablo 2 Remastered kopā ar Diablo 3 un likās kopumā interesanta pieredze.

    Bet tagad tiku uzspēlēt Early Access Diablo 4 un esmu ļoti apmierināts ar redzēto. Un tā kā man patīk šādas mazohistiskas, jūties kā darbā, spēles, lai paliktu stiprāks un stiprāks. Paspēlēju visus 3 pieejamos personāžus, un Open Beta izspēlēšu atlikušos divus. Spēle ir tik patīkama, ka šobrīd pa 90% esmu gatavs veikt Pre-Order īsi pirms izlaišanas. Jāizdomā vai ir jēga īsti maksāt 20€ par 4 dienu ātrāku pieeju spēlei, vai ar to var iztikt.
    Spēles pasaule ir Super, cīņas iespējas un dažādība dod vairākas iespējas kā spēlēt, stāsts ir kvalitatīvs, ierunātie personāži arī ir augstākajā līmenī, mūzika ir patīkama ausīm. Šī būs vasaras karstākā spēle priekš manis.

    Last edited 1 year ago by REALAIS
    Reklāma