Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony mērķē palielināt PS5 ražošanu līdz šim neredzētiem apjomiem

    Jaunākie raksti

    Sony investoru sapulcē informējusi, ka viena no galvenajām prioritātēm šobrīd ir palielināt spēļu konsoles PlayStation 5 ražošanas apjomus, lai pārdošanas apjomi beidzot sasniegtu PlayStation 4 iespēto.

    Šobrīd lielākā problēma, protams, ir komponenšu piegāde un loģistikas jautājumi, kurus ietekmēja koronavīrusa pandēmija, kas daļēji beidz savu ietekmi. Tomēr šobrīd jaunais izaicinājums ir Krievijas iebrukums Ukrainā, kas arī var ietekmēt piegādes ķēdes. Tāpēc Sony ir spērusi soli, lai paplašinātu savu piegādātāju klāstu, tādējādi labāk pielāgojoties šādām situācijām. Skaidrs ir viens, ka pieprasījums pēc PS5 konsolēm ir ļoti liels, un tieši ražošanas ātrums neļauj pārdot vairāk.

    Reklāma

    Uzņēmums izpētījis, ka pietiek vien ar 82 minūtēm, lai pārdotu 80 tūkstošus jaunāko konsoļu vienību, kamēr PS4 tam būtu nepieciešamas deviņas dienas. Popularitāte un interese ir skaidri redzama. Tāpat Sony norādījis, ka uzņēmums koncentrējas uz tādu ražošanas apjomu sasniegšanu, kādi tie nav bijuši nekad iepriekš. Sagaidāms, ka PS5 pārdošanas apjomu kopējais skaits panāks PS4 nākamā gada sākumā.

    Šajā sapulcē uzņēmums paziņoja arī par citiem nākotnes plāniem. Viens no tiem ir turpināt iegādāties citus videospēļu izstrādes uzņēmumus, tādējādi paplašinot savu spēļu klāstu gan konsolēm, gan mobilajām iekārtām. Vairāku gadu mērķis ir darboties dažādos videospēļu segmentos ar saviem Sony produktiem un spēlēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    31.05.2022 10:01

    Komplektiņš ar PS5 un “PlayStation VR2” sanāk baigi sālīti. Ja ražo vairāk, derētu cenas samazināšana!
    Jāskatās ko MS liks pretī.

    Reklāma