Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Sony PlayStation Plus spēļu abonēšanas serviss Eiropā būs pieejams no 23. jūnija

    Jaunākie raksti

    Pirms nepilniem diviem mēnešiem parādījās pirmā informācija par to, ka Sony pārveidos PlayStation spēļu abonēšanas servisus, bet tagad zināms, ka Eiropā tie oficiāli būs pieejami no 23. jūnija.

    Ja nu Līgo vakars nav jums aktuāli svētki, tad vismaz visas nakts garumā būs iespēja baudīt daudz dažādu videospēļu, jo publiskots arī pieejamo spēļu saraksts šajos abonēšanas plānos. Jaunais PlayStation Plus serviss būs līdzīga alternatīva Xbox Game Pass, kas piedāvā spēlēt daudz dažādu spēļu par fiksētu mēneša maksu. Līdz šim Microsoft veikums bija krietni pārāks, tomēr Sony vēlas mainīt situāciju.

    Reklāma

    Par lētāko PlayStation Plus Essential plānu, kura cena būs 8,99 EUR, ļaus mēnesī iegūt divas jaunas spēles, kā arī tās spēlēt daudzspēlētāju režīmā, līdz ar to tas neļauj piekļūt plašajai videospēļu bibliotēkai. Taču nākamais plāns PlayStation Plus Extra par 13,99 EUR mēnesī jau būs labāks darījums, jo tas piedāvās plašāku spēļu klāstu. Piemēram, izvēloties šo plānu, īpašnieks varēs spēlēt jauno “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” vai “NBA 2K22”, tomēr plašāks būs tieši iepriekš izlaisto PS4 spēļu piedāvājums. Vismaz servisa sākumā.

    Izvēloties dārgāko 16,99 EUR plānu Plus Premium varēs piekļūt tādām klasikām kā “Tekken 2”, “Worms World Party” un “Devil May Cry HD Collection”. Līdz ar to šis plāns piedāvās iespēju piekļūt vecajām spēlēm. Cenu ziņā dārgākie divi plāni ir līdzīgi Xbox piedāvājumam, un tagad varēs salīdzināt, kurš serviss nākamo mēnešu laikā būs veiksmīgāks. Šeit gan der atcerēties, ka Sony PlayStation 5 joprojām ir grūtības iegādāties, tikmēr ar Xbox situācija ir labāka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    18.05.2022 13:31

    pareizais virsraksts:

    «Jaunais Sony PlayStation Plus spēļu abonēšanas serviss Latvijā joprojām nebūs pieejams arī no 23. jūnija»

    Sony has revealed that it’ll be bringing its cloud streaming services to additional regions across Europe. Previously, PlayStation Now was unavailable in various countries, but with the launch of the overhauled PS Plus in June, the following regions are being added to the list:

    Bulgaria
    Croatia
    Czech Republic
    Greece
    Hungary
    Malta
    Poland
    Republic of Cyprus
    Romania
    Slovakia
    Slovenia

    REALAIS
    18.05.2022 14:22
    Reply to  digitalk

    Latvija nav iekš Playstation kā reģions un arī var negaidīt ko tādu. Pārāk mazs tirgus. Nav jēgas rakstīt pesimistiskus virsrakstus :D

    ANON
    18.05.2022 14:48
    Reply to  REALAIS

    Un Maltā ir pietiekami liels tirgus ar ~500k iedzīvotājiem?
    Tur jābūt citam iemeslam kāpēc Playstation un Xbox nav Baltijā

    REALAIS
    18.05.2022 15:28
    Reply to  ANON

    Rēķinot uz 1 cilvēku, Maltas ekonomika ir tuvu 2x lielāka nekā Latvijas. Tur tev arī būs viens no lielākajiem iemesliem.

    digitalk
    18.05.2022 22:11
    Reply to  REALAIS

    >Pārāk mazs tirgus.

    pastāsti to Stīmam un Nintendo. tieši tāpēc ir jēga rakstīt reālistiskus virsrakstus, nevis bez jēgas slavināt snobiskas kompānijas.

    Last edited 1 year ago by digitalk
    REALAIS
    18.05.2022 23:43
    Reply to  digitalk

    Bet cilvēki reālistiski lieto Playstation arī Latvijā, un viņiem tās ziņas arī var noderēt kas kur un ko. Ieslīgt katrās ziņās par servisa neesamību Latvijā oficiāli ir salīdzinoši lieka informācija. Kā ir tā ir, varbūt kādreiz Sony saņemsies uztaisīt kaut vai Baltijas reģionu vienotu. Bet vismaz mūsdienās ir ļoti daudzi varianti kā tikt pie servisa pa apkārtceļiem.

    Reklāma