Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavojas piedāvāt Xbox Game Pass servisu televizoros

    Jaunākie raksti

    Microsoft, vēloties palielināt savu produktu pieejamību plašākam skaitam lietotāju, piedāvās Xbox Game Pass servisu kā atsevišķu lietotni mūsdienīgajos televizoros, kā arī kā atsevišķi pievienojama ierīce.

    Jaunā iespēja tiks realizēta, pateicoties xCloud straumēšanas tehnoloģijai, lai paplašinātu tos ceļus un iespējas, ar kuriem ir iespējams baudīt Xbox videospēles. Spēļu konsoļu izstrādātāji šobrīd veic pārrunas ar televizoru ražotājiem, lai servisu iekļautu viedajos televizoros kā lietotni. Tas nozīmē, ka spēlētājam būtu nepieciešama tikai spēļu pults. Pagaidām gan no Microsoft puses nav atklāta precīzāka informācija, kad šī Xbox lietotne varētu būt reāli pieejama un ar kuriem ražotājiem Microsoft sadarbosies. Par to tika ziņots jau pagājušajā gadā, tomēr serviss tā arī nebija pieejams.

    Reklāma

    Xbox nodaļas vadītājs Fils Spensers (Phil Spencer) deva mājienu, ka notiek izstrāde arī pie atsevišķas ierīces, kuru būtu iespējams ārēji pievienot televizoram vai monitoram, lai Xbox Game Pass varētu izmantot jebkurā citā ierīcē. Līdzīgi kā darbojas Google Chromecast vai Apple TV. Tāpat nav zināms, kāda būs šī servisa cena un vizuālais noformējums, tā kā pagaidām Microsoft ir pametis pavisam nelielu ēsmu par gaidāmo, tomēr ir ļoti daudz nezināmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    12.06.2021 14:01

    Tādu ierīci, kuru var pievienot televizoram lai spēlētu? Ideja īsta bomba! To noteikti vajadzētu realizēt… ā pag…

    REALAIS
    12.06.2021 17:19
    Reply to  Tasesmues

    Ko pag? :D nevajag salīdzināt mazu USB ierīci ar veselu konsoli.

    Aigars Axx
    13.06.2021 21:04
    Reply to  REALAIS

    Kas teica, ka mazu?

    Reklāma