Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo jaunu Chromecast un Nest Audio skaļruni

    Jaunākie raksti

    Vakar jau rakstījām par diviem jauniem Google Pixel sērijas viedtālruņiem, un vienlaikus ar tiem tika pastāstīts par jaunu Chromecast un Nest Audio skaļruni.

    Jaunais Chromecast pratīs darboties bez viedtālruņa, jo Chromecast nāk kopā ar tālvadības pulti. Pults nodrošina digitālā balss asistenta izsaukšanu, YouTube un Netflix skatīšanos. Chromecast vēl arvien piedāvā sadarbību ar viedtālruņiem, kā tas jau ir bijis iepriekš ar vecākām Chromecast ierīcēm.

    Reklāma

    Chromecast nu darbina Google TV operētājsistēma, nelielā ierīce atbalsta 4K HDR video atskaņošanu, bet tai vismaz sākumā nebūs pieejama Google Stadia videospēļu straumēšana. Jaunā Chromecast cena būs ap 70 eiro, tas būs pieejams trīs krāsās.

    Google jaunākais viedais skaļrunis Nest Audio, tas izskatās uz darbojas tā, it kā vienā produktā būtu apvienotas Google Home un Home Max iespējas. Nest Audio skaļrunis ir apvilkts ar audumu, gluži kā citi Google Home produkti, tāpat tiek solīts, ka Nest Audio skaļrunis būs par 75% skaļāks un ar 50% lielāku vasu, kad to salīdzina ar Google Home. Turklāt 70% Nest Audio skaļruņa uzbūvē izmantotās plastmasas būs otrreiz izmantota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma