Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft piedāvās Xbox Game Pass videospēļu abonēšanas servisu

    Jaunākie raksti

    Twitch videospēļu straumēšanas servisa spēļu tirdzniecības paziņojums nav vienīgais pēdējā laika ar videospēlēm saistītais jaunums. TechCrunch informē, ka Microsoft plāno palaist jaunu videospēļu abonēšanas pakalpojumu. Jā, līdzīgi kā Spotify ir izdarījis ar mūzikas industriju. Maksājam vienu noteikti mēneša abonēšanas maksu un piekļūstam noteiktam satura klāstam.

    Xbox Game Pass būs pieejams tuvāko mēnešu laikā, maksās 9.99 ASV dolārus mēnesī un ļaus piekļūt vairāk nekā 100 videospēļu arhīvam. Paredzams, ka starp šajā pakalpojumā pieejamām spēlēm būs Microsoft, 2K, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK CORPORATION, THQ Nordic Gmbh, Warner Bros. Interactive Entertainment izstrādātās spēles. Sadarbības partneru sarakstā pagaidām nav atrodamas tādas kompānijas kā Electronic Arts, Ubisoft un Activision Blizzard. Pie tam daļa spēļu šajā pakalpojumā būs pieejamas tikai ierobežotu laiku un laika gaitā nomainītas uz citām spēlēm.

    Reklāma

    Šobrīd nav informācijas, ka Microsoft plānotu likvidēt Xbox Live Gold pakalpojumu un neizskatās, ka Xbox Game Pass pakalpojumā ir ietverts Gold abonements. Xbox Insiders programmas dalībnieki pie jaunā pakalpojuma piekļūs pirmie.

    Jāpiezīmē, ka šis nav videospēļu straumēšanas serviss un tās tāpat būs jāuzstāda uz Xbox One vai Xbox 360 spēļu konsolēm.

    Redzēsim vai Microsoft izdosies videospēles padarīt kā servisu. Galu galā, visu noteiks tas kādas spēles tiks iekļautas pakalpojumā. Diezin vai kāds īpaši gribēs ik mēnesi nolocīt 10 zaļos par spēlēm, kas ir vecas un pavisam neinteresantas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    01.03.2017 11:58

    Blizzard nekad labprātīgi nedalīsies ar savu peļņu ar svešiem torgašiem, vienīgi, ja viņus kāds nopirks. un pareizi dara.

    Ieva Vētra
    01.03.2017 14:36
    Reply to  digitalk

    Electronic Arts arī diez vai iesaistīsies, jo viņi jau sen dara to, par ko ir šis raksts: https://www.origin.com
    Precīzāk – Origin Vault. Citēju: “Join now for your free 7-day trial, then it’s just $4.99 a month or $29.99 a year.”

    Ok, tas ir par PC, bet raksts ir par Xbox. Bet nu vienalga…

    digitalk
    01.03.2017 19:53
    Reply to  Ieva Vētra

    EA/Origin es nepieminēju, jo viņi savas spēles tirgo arī Stīmā.

    Origin Access (Vault ir daļa no) nebija slikts, bet spēles tur tikai no EA, t.i., tas nav globāls serviss, kā m$ saziepējies. Access’u nokancelēju pēc trīs mēnešiem, kad parādījās megaatlaide uz vienīgo interesējošo gabalu – PvZ Garden Warfare 2. tā ka m$ nāksies pacensties, lai noturētu spēlētāju interesi.

    Krotow
    01.03.2017 20:24
    Reply to  digitalk

    Origin ir tikai EA produktu veikals. Labi ir tas, ka tur var atrast spēles, kas nav nopērkamas Steam. Taču kretinē viņu rootkit-iskā uzvedība un tas, ka tur viss darbojas tikai zem Windows. Tāpēc Origin nelietoju. Microsoft spēļu sakarā arī neinteresē no vārda “nemaz”. Žēl tikai, ka Halo 3 pieejams vienīgi Xbox versijā. Dēļ tā, ka H3 ir tikai zem Xbox, tā arī nav sanācis to pataustīt.

    digitalk
    01.03.2017 23:57
    Reply to  Krotow

    > kretinē viņu rootkit-iskā uzvedība

    kā tā izpaužas?

    > darbojas tikai zem Windows

    nu ja spēle ir rakstīta logiem, tad ko tu gribi? :)
    un tāpat zem wine var šo to palaist.

    (^)_(^)
    04.03.2017 21:51
    Reply to  digitalk

    Mani kretinē nākās nolādēt visus servisus steam ,orgin,uplay utt… ,lai dabūtu spēles kas mani tieši intresē utt….

    Reklāma