Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitch ļaus “strīmeriem” nopelnīt tirgojot videospēles

    Jaunākie raksti

    Amazon paspārnē nonākušais videospēļu straumēšanas serviss Twitch ir kļuvis par galveno vietu, kur pulcēties tiem, kas vēlas paskatīties kā citi cilvēki spēlē videospēles, kā arī pačatot ar viņiem. Serviss ir populārs arī Latvijā. Piemēram, MissCookiez šobrīd servisā ir vairāk nekā 155 tūkstoši sekotāju un arī Laurai (zeGoattt) seko prāvs sekotāju pulks.

    Šajā pavasarī Twitch ir izlēmis atvērt jaunu biznesa virzienu un saviem strīmeriem piedāvās iespēju nopelnīt tirgojot videospēles un to saturu. Strīmeri saņems 5% no pārdotā un 70% naudas aizceļos spēles radītājiem. Starpība paliks Twitch kontā. Spēļu pircēji servisā saņems arī papildus labumus – emocijikonas, nozīmītes un Twitch lokālo valūtu.

    Reklāma

    Laura (zeGoattt) spēlē

    Twitch jau ir piesaistījis tādus spēļu izstrādātājus kā Ubisoft, Telltale Games un Paradox Interactive. Netiek smādēti arī indie spēļu izstrādātāji, jo sadarbības līgumi noslēgti arī ar tādām kompānijām kā Vlambeer un tinyBuild. Pagaidām ar Twitch nesadarbojas tādi grandi kā Activision, Square Enix, EA un Bandai Namco.

    Jaunās izmaiņas vēl ir jāsagaida, bet de fakto videospēļu iegādes platformai Steam šis būtu īstais brīdis, lai ņemtu vērā jaunuzradušos konkurentu. Tāpat jaunās izmaiņas varētu vairot Twitch strīmeru skaitu, jo kurš tad negribētu nopelnīt spēlējot videospēles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    **
    28.02.2017 13:32

    Lai pelnītu spēlējot videospēles pelnītu naudu ar Twitch un youtube jābūt ļoti labam runātājam ,lai spētu piesastīt cilvēkus un gribētu skatīties tavus videoklipus.

    Kristaps Skutelis
    28.02.2017 13:37
    Reply to  **

    Protams, nekas šajā dzīvē nav vienkārši.

    Jevgenij
    28.02.2017 13:40
    Reply to  **

    Vai arī tev jābūt pupiem. ir 2 varianti. haha.

    digitalk
    01.03.2017 01:27
    Reply to  Jevgenij

    stostīgai blondīnei arī pupi nelīdzēs, ja nu tikai pieaugušo kategorijas klipos, kur mute aizņemta ;)

    digitalk
    01.03.2017 01:41

    kamēr Twitch tikai pārdos, Steam var mierīgi gulēt uz lauriem.

    Reklāma