Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo pārveidotu videospēļu abonēšanas servisu PlayStation Plus

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā Sony izziņojis atjauninātu videospēļu abonēšanas servisu PlayStation Plus, kas apvienos iepriekš pieejamos PlayStation Now un PlayStation Plus servisus. Jaunā abonēšanas pakalpojuma mērķis ir tuvoties Xbox Game Pass piedāvājumam.

    Jaunais PlayStation Plus būs pieejams no šīs vasaras, un sākumā to varēs lietot Āzijas tirgū, pakāpeniski kļūstot pieejamam Ziemeļamerikā, Eiropā un citos reģionos. Precīzi datumi būs pieejami tuvākajās nedēļās. PlayStation Plus servisam būs trīs varianti, un lielos vilcienos tie atšķirsies ar pieejamo spēļu klāstu. Lētākais un vienkāršākais variants būs PlayStation Plus Essential. Tas iekļaus iespēju lejupielādēt divas spēles katru mēnesi, kā arī iespēju izmantot mākoņglabātuvi un izmantot daudzspēlētāju režīmu internetā. Essential plāna cena Eiropā būs 8,99 EUR mēnesī.

    Reklāma

    Pēc tam sekos, manuprāt, interesantākais plāns, kas ir PlayStation Plus Extra. Papildu Essential ieguvumiem ar to būs iespējams spēlēt līdz 400 dažādām PS4 un PS5 paredzētajām videospēlēm. Sony izceļ, ka šajā plānā pieejamās spēles, varēs lejupielādēt spēlēšanai tīmeklī. Tā cena būs 13,99 EUR mēnesī. Visdārgākais būs PlayStation Premium plāns, kas apvienos abus iepriekšējos, sniedzot iespēju piekļūt vēl 340 spēlēm no PS1, PS3 un pat PSP konsoļu ēras. Tās varēs spēlēt bez lejupielādes pa tiešo no servisa. Premium cena būs 16,99 EUR mēnesī.

    Jaunā PlayStation Plus palaišanas brīdī tajā būs pieejamas arī īpašās Sony spēles, kā “Marvel’s Spider Man: Miles Morales”, “God of War” u.c. Tas ir pieteikums, lai sacenstos ar Xbox Game Pass videospēļu abonēšanas servisu, kas Microsoft ienes prāvu naudas summu un piesaista klientus. Šīs noteikti ir pozitīvas ziņas gan pārliecinātiem PlayStation faniem, gan kopējā tirgus konkurencē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma