Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Twitch savā lietotnē piedāvā izveidot video stāstiņus jeb “storijus”

    Jaunākie raksti

    Nedēļas sākumā videospēļu straumēšanas platforma Twitch paziņojusi, ka tās mobilajā lietotnē var izveidot īsos video stāstiņus.

    Sekojot nozares tendencēm un citiem sociālajiem tīkliem, arī Twitch satura veidotājiem un partneriem ļaus veidot video stāstiņus. Tie parādīsies mobilās lietotnes augšējā sadaļā, līdzīgi kā tas ir Instagram. Protams, saistībā ar “storiju” parādīšanos seko ierastais komentārs no uzņēmuma, ka šādā veidā satura veidotājiem ir iespēja sazināties ar savu kopienu.

    Reklāma

    Atšķirībā no citiem sociālajiem tīkliem, Twitch video stāstiņi būs pieejami 48 stundas. Satura veidotājiem būs iespējams izmantot savus straumēšanas video par pamatu “storijiem”. Lai veidotu īsos video, pēdējo 30 dienu laikā būs jābūt bijušai video tiešraidei. Vēlāk “storiju” pieejamība varētu paplašināties. Ja satura veidotājam būs vismaz 30 sekotāju, būs iespējams veidot privātos video šai sekotāju grupai.

    Tiem būs jāatbild Twitch drošības standartiem, jo uzņēmuma lielākās bažas ir par jaunā satura veida atbilstību vadlīnijām. Tāpat tas būs vēl viens no veidiem, kā piesaistīts jaunus skatītājus un lietotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma