Web Analytics
More
    Reklāma

    HyperX izziņoji jaunus videospēļu aksesuārus, kas īpaši paredzēti spēļu straumētājiem

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas izskaņā uzņēmuma HP videospēļu aksesuāru zīmols HyperX izziņoja trīs jaunus produktus, kas būs īpaši noderīgi videospēļu straumētājiem.

    Pirmais produkts ir HyperX Vision S tīmekļa kamera, kas aprīkota ar Sony Starvis 8MP izšķirtspējas sensoru. Tas nodrošinās iespēju uzņemt 4K kvalitātes video. Tāpat kamera aprīkota ar 90 grādu redzes leņķi un pietiekami ātru autofokusu. HyperX sola, ka Vision S spēs piedāvāt dzīvīgas un īstas krāsas.

    Reklāma

    Avots: HyperX

    Kameru būs iespēja viegli grozīt, lai spētu sevi filmēt no dažādiem leņķiem. To būs iespējams savienot gan ar Windows, gan Mac datoriem. HyperX Vision S svars ir 259g, un tās cena 259.99 EUR.

    Nākamais produkts saimē ir HyperX Audio Mixer pults, kura ļaus pārvaldīt gan mikrofona, gan austiņu, gan spēles un sarakstes skaņas. Tas būs lielisks viss vienā risinājums straumētājiem. Pultij varēs pieslēgt XLR mikrofonu. HyperX Audio Mixer pults dizains ir pietiekami vienkāršs, lai ērti saprastu un vadītu nepieciešamās kontroles. Pults cena ir 199.99 EUR.

    Avots: HyperX

    Trešais aksesuārs būs mikrofonu turētājs HyperX Caster, kas ir svarīga daļa no kvalitatīva audio satura, jo ļauj krietni ērtāk runāt mikrofonā. HyperX šo turētāju nodēvējusi kā pirmo, kuram nav nepieciešami nekādi instrumenti, un tas ir balstīts vienīgi uz atsperēm. Uzņēmums sola, ka uz tā būs iespējams uzskrūvēt visus tirgū pieejamos mikrofonus un tīmekļa kameras. HyperX Caster cena ir 119.99 USD (neizdevās atrast cenu Eiropas lapās).

    Avots: HyperX
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Morgen
    11.10.2023 11:54

    Interesanti, cik būtiskas ir atšķirības starp “HyperX Vision S” un “HP 960 4K”?

    Reklāma