Web Analytics
More
    Reklāma

    Atjaunotā videospēle God of War pārdota vairāk nekā 20 miljonu reižu

    Jaunākie raksti

    God of War ir viena no pasaulē populārākajām PlayStation 4 platformai ekskluzīvajām videospēlēm, kura ar visām saistītajām daļām līdz šim pārdota vairāk nekā 51 miljonu reižu, bet pēdējā 2018. gadā atjaunotā klasiskā versija vien varētu būs pārdota vairāk nekā 20 miljonu reižu. Gada sākumā jau rakstījām par visu laiku pārdotākajām PlayStation spēlēm.

    Ja spēles kopējie pārdošanas apjomi jau ir pietiekami iespaidīgi, tad vēl vairāk var izcelt to, ka tieši God of War (2018) daļa ir bijusi īpaši veiksmīga. Līdz 2013. gadam, kad iznāca God of War: Ascension videospēle, kopējie pārdošanas apjomi tika lēsti 22 miljonu apmērā. Ascension pievienoja vēl aptuveni 3 miljonus kopiju, un līdz 2018. gadā neviena cita saistītā daļa netika izlaista, un līdz 2020. gadam šie skaitļi ir kāpuši līdz 51 miljonam.

    Reklāma

    Tas nozīmē, ka tieši pēdējā daļa ir bijusi tik sekmīga, pirmajā pārdošanās gadā lepojoties ar 10 miljoniem pārdoto kopiju. God of War 2018. gada izlaidums joprojām ir arī topā par vispārdotākajām PlayStation 4 spēlēm, šobrīd ieņemot 7. vietu ar 12 miljoniem kopiju un paliekot aiz tādiem grandiem kā GTA V un COD: Black Ops III.

    Sagaidot jauno spēļu konsoļu pārādīšanos tirgū, iespējams, varētu gaidīt arī kādu jaunumu no God of War.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma