Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft, iespējams, strādā pie uzlabotas Xbox Series X konsoles versijas

    Jaunākie raksti

    Kopš jaunākās Microsoft spēļu konsoles Xbox Series X izlaišanas ir pagājis nedaudz vairāk par gadu, un daļa interesentu to joprojām nav ieguvuši, taču aiz apvāršņa parādās baumas par jaunu konsoles modeli. Tā būtu uzlabota Series X versija, kas varētu būt pieejama jau 2023. gada sākumā.

    Nākamā Xbox konsole, visticamāk, sauktos Xbox Series X Elite, kas nozīmē, ka tas būtu esošās konsoles uzlabojums, ne pilnībā jauna konsole. Kā viens no lielākajiem ieguvumiem būtu 6nm tehnoloģijas procesors, kas nodrošinātu lielāku taktātrumu. Tāpat Series X Elite iegūtu jaunu dizainu, kas vairāk atgādinātu klasiskās taisnstūra formas, īpaši līdzinoties Xbox One konsolei. Korpuss būtu papildināts ar RGB gaismu elementiem, jo tas šobrīd ir vienkārši stilīgi.

    Reklāma

    Avots: LetsGoDigital
    Avots: LetsGoDigital

    Ja Microsoft tiešām plāno piedāvāt jaunu Xbox modeli, tad skaidrākas ziņas varētu parādīties nākamā gada rudenī, tomēr tas nenozīmē, ka vajadzētu atlikt iegādāties Xbox Series X jau šobrīd. Arī šis modelis ir ļoti jaudīgs un spējīgs, kā arī Elite versija diezin vai būs lētāka, bet tieši dārgāka. Kā arī šīs ātruma izmaiņas pārāk neietekmēs spēļu baudīšanu un konsoles jaudu, jo tā jau šobrīd ir līmenī, kurā ir iespējams gandrīz viss. Interesanti, vai tas kādi ietekmēs PlayStation 5 pozīcijas, kas ir pietiekami priekšā savam konkurentam.

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bomarstiim
    26.12.2021 21:20

    Izklausās neticami, es biju domājis, ka Sony/MS izstrādā konsoli, un tad to tirgo nākamos 50 gadus bez izmaiņām. /s

    REALAIS
    27.12.2021 01:45
    Reply to  bomarstiim

    Biku nepārspīlē? Tas pats PS4 Pro iznāca 3 gadus pēc PS4. Tā kā viss ir iespējams. Kāpēc, lai nenopelnītu papildus.

    Čiekurs
    27.12.2021 10:07
    Reply to  REALAIS

    Nē, tas bija vajadzīgs sarkasms par ziņu, kas pēc būtības ir pašsaprotama. Ne jau nu M$ un Sony, pēc jaunas konsoles izdošanas, pāris gadus sēdēs un neko nedarīs.

    Viesturs
    27.12.2021 07:29

    Es biju gaidījis, bet ne tik ātri. Pasaulē daudzi nav tikuši pie X/S vai PS5

    REALAIS
    27.12.2021 23:22
    Reply to  Viesturs

    Tas gan. Ļoti aktīvi tirgo tikai lielajos tirgos pa lielam, kamēr mazās valstis, it sevisķi bez saviem reģioniem kā piemēram Latvija, netiek pat pie pāris tūkstošiem vienību.

    Es pats izbaudu priekšrocību ar dzīvošanu UK un daudz pieejamāku PS5. Kaut gan tik un tā gadu vēlāk kopš iznākšanas, katrs pievedums tiek izpirkts pāris stundu laikā, un tādu pievedumu ir vairāki katru nedēļu.

    Viesturs
    27.12.2021 07:32

    Un sāk jau līdzināties PC. Upgreidi ik pēc pāris gadiem. Gan jau PS turēs līdzi.

    devnull
    01.01.2022 21:08

    tikai saturu aizmiruši izstrādāt :D

    Reklāma