Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony PlayStation 5 sasniedz 10 miljonu pārdoto spēļu konsoļu robežu

    Jaunākie raksti

    Kaut arī kopš pandēmijas nav nekāds jaunums, ka ir problēmas ar dažādu elektroierīču komponenšu piegādi, tik un tā Sony ir spējis sasniegt zīmīgu 10 miljonu pārdoto PlayStation 5 spēļu konsoļu robežu. Oficiālā iznākšana bija 2020. gada novembra otrajā pusē.

    Līdz ar šiem pārdošanas rādītājiem, PS5 konsole ir kļuvusi par visātrāk pārdoto PlayStation sērijas produktu, apsteidzot arī iepriekšējās paaudzes PS4. Kaut arī kopumā pārdošanas rādītāji ir pietiekami labi, Sony pārstāvis Džims Raiens (Jym Ryan) norāda, ka tieši noliktavu papildināšana un komponenšu laicīga sagādāšana ir 2021. gada prioritāte, jo pats uzņēmums vēlas pārdot aptuveni 18 miljonus konsoļu. Iespējams, to varētu izdoties sasniegt. Protams, šajos pandēmijas apstākļos, kad ir problēmas ar detaļu deficītu, ir pieaugusi arī konsoļu cena, un nesen kādā reklāmā no Latvijas veikaliem, Sony PS5 maksāja 970 EUR, bet to varēja iegādāties.

    Reklāma

    Tāpat Sony publiskojis dažu videospēļu pārdošanas apjomus, un Spider-Man: Miles Morales spēle, kas ir īpaši paredzēta PS5 konsolei, jau tikusi pārdota 6,5 miljonu reižu. Tāpat Ratchet & Clank: Rift Apart pārdota 1,1 miljonu reižu tikai no aprīļa. Tikmēr lielākais konkurents Xbox jau no Xbox One konsoles izlaišanas momenta vairs publiski nepauž pārdošanas apjomus, tomēr tiek lēsts, ka Xbox Series X/S modeļi līdz šīm brīdim varētu tikt pārdoti aptuveni 6,5 miljonos eksemplāru. Līdz ar to šajā cīņā pagaidām uzvar Sony.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma