Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox Series X piegādē būs ierobežota vismaz līdz gada vidum

    Jaunākie raksti

    Pandēmija 2020. gadā ir ietekmējusi visu pasauli, un tās ietekme turpinās arī šogad. Īpaši tas ir izjūtams dažādu elektronikas produktu piegādē, no kā nav pasargāti pat lielie un zināmie uzņēmumi. Xbox atklājis informāciju, ka jaunākās Xbox Series X un Series S spēļu konsoļu piegādes pietiekamā daudzumā nebūs iespējams nodrošināt vismaz līdz jūnijam.

    Līdzīgi kā konkurents Sony PlayStation 5, Microsoft pārstāvis Maiks Spensers (Mike Spencer) norādījis, ka 2020. gada pēdējā ceturksnī visas pieejamās konsoles tikušas pārdotas. Tāpēc tagad nākas saskarties ar realitāti tieši piegādes ķēdēs. Piemēram, uzņēmums AMD, kas ražo procesorus, kuri darbina Xbox un PlayStation konsoles, jau paziņojis par komponenšu deficītu principā visa 2021. gada garumā. Tātad nozarē visi saistītie uzņēmumi tiek ietekmēti un ir saistīti savā starpā.

    Reklāma

    Jau iepriekš sociālajos tīklos parādījušās diskusijas par to, vai spēļu konsolu ražotājiem tiešām bija nepieciešams savas preces izlaist tieši 2020. gada beigās, kad jau bija zināms par nepietiekamo ierīču skaitu. Laikā, kad, protams, bijis augsts pieprasījums pēc tām, bet, no otras puses, liela daļa klientu atstāti bešā. Līdzīgi kā tas bijis ar Cyberpunk 2077 videospēli, kuras debija ir ļoti pretrunīga. Piemēram, jaunāko Apple iPhone un Samsung Galaxy S21 telefonu sakarā netiek runāts par lielām piegādes problēmam, izņemot to, ka iPhone 12 mini modeļa ražošanas apjomi pat tiek samazināti, balstoties uz zemo pieprasījumu.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis Bukovskis
    03.02.2021 20:59

    Tad vēl nav jēgas pirkt, jo cena nekritīsies.

    Raimonds Talcis
    03.02.2021 22:52

    Izskatās ka nākamā paaudze pa īstam sāksies tikai 2022 😀

    ddfdf
    08.03.2021 18:23

    neesmu vēl saticis nevienu, kas šamo gaida.

    digitalk
    08.03.2021 18:52
    Reply to  ddfdf

    Lapsa un vīnogas

    Reiz, bada mocīta, gar dārzu lapsa iet
    Un, redzot vīnogas, jo augstu palecas,
    Bet nespēj noplūkt tās; tad, projām ejot, teic:
    «Tās nav vēl gatavas: man zaļas netīk raut!»
    Kas kritizēt grib to, ko nespēj izdarīt,
    Tam nāksies iegaumēt šo mūsu fabulu.

    — Ēzops

    Last edited 3 years ago by digitalk
    Reklāma