Web Analytics
More
    Reklāma

    “CD Projekt” atvainojas par Cyberpunk 2077 kvalitāti, sola uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Cyberpunk 2077 bija ilgi gaidīta un izteikti pārhaipota videospēle, tomēr uzreiz pēc tās izlaišanas pasauli pāršalca sašutumu vilnis par tās kvalitāti. Ja uz spējīgiem datoriem spēle tīri tehniski darbojas labi, tad uz iepriekšējās paaudzes konsolēm spēlētāji novēroja ļoti daudz un dažādas problēmas. Situācija bija tik slikta, ka Sony nācās spēli izņemt no PlayStation Store. Auč!

    Spēles autori ir sagatavojuši video, kurā uzņēmuma līdzdibinātāja vārdā atvainojas visiem spēlētājiem un uzņemas vainu par sasteigto produktu. Spēle izlaišanas brīdī esot bijusi pietiekami labā stāvoklī datoru versijā, tomēr iepriekšējo paaudžu konsoļu versija nav bijusi pietiekami labi notestēta. Daļēji pie vainas ir bijuši arī COVID-19 pandēmijas radītie ierobežojumi, kas lieguši spēles izstrādātājiem un testētājiem normāli komunicēt biroja darba apstākļos.

    Reklāma

    Video ir norādīts arī turpmāko uzņēmuma darbību provizoriskais plāns. Iepriekš bija paredzēts, ka 2021. gada pirmajos mēnešos tiks izplatīti pirmie spēles papildinājumi (DLC), taču tagad pieņemts lēmums no sākuma salabot būtiskākās spēles kļūdas. Tāpēc šī gada pirmajā daļā varam sagaidīt vairākus kļūdu labojumus un papildinājumi sāks ienākties tikai tuvāk gada otrajai pusei. Kopumā spēles izstrādātājs sola Cyberpunk 2077 atbalstīt ilgstoši un cerams, ka tā tiks papildināta ar interesantu saturu, jo nesen vēstījām, ka Steam platformā tās spēlētāju skaits samazinājies par 79%.

    Es pats šonedēļ beidzot pabeidzu spēlēt šo spēli un jāsaka, ka kopumā tā man patika. Spēlēju uz datora, nenovēroju būtiskas problēmas un man nebija tik augstas prasības pret spēles mehāniku un stāstu, lai tas traucētu. Ļoti patika pildīt (savā starpā ļoti līdzīgās) papildus misijas un piekrītu, ka galvenais stāsts ir drīzāk īss. Labprāt atgriezīšos pie šīs spēles, kad tai tiks izlaists papildus saturs. Uzskatu, ka šī spēle noteikti bija ilgās gaidīšanas vērta un ir viena no nozīmīgākajām desmitgades spēlēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.01.2021 21:34

    Mans subjektīvais viedoklis :
    Jauna spēle/programma nedarbojas uz veciem dzelžiem = laiks apgreidam ( citiem vārdiem klients *ohs )
    Vecā spēle/programma pārstāj darboties pēc apdeitiem = izstrādātājs *ohs.

    SS...
    16.01.2021 08:30
    Reply to  Janis Murnieks

    Aizmirsi trešo vsriantu :
    Pieaudzis cilvēks spēlē datorspēles = *ohs !

    maarissrsc
    16.01.2021 09:20
    Reply to  SS...

    Tad jau cilvēks kas skatās Filmas/Seriālus pieskaitāms pie lohiem. :P

    Ciba
    16.01.2021 18:16
    Reply to  SS...

    Tad jau cilvēks kurš nestrādā 12H manufaktūrā un neguļ 6h ir lohs.

    Rajah
    17.01.2021 15:34
    Reply to  Janis Murnieks

    Vienvārdsakot Lohs ir Lohs

    Reklāma