Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox atklāj lētāku Series S spēļu konsoli par 299 USD

    Jaunākie raksti

    Divus mēnešus pirms gaidāmās oficiālās nākamo Xbox spēļu konsoļu prezentācijas 10. novembrī, parādījusies jauna informācija par to, ka Xbox blakus jaudīgajai Series X spēļu konsolei piedāvās lētāku Series S versiju, kuras cena būs 299 USD.

    Jau iepriekš tika baumots ne tikai par vienu jaudīgu Xbox spēļu konsoli, bet arī lētāku modeli, kas ticis apstiprināts. Protams, jaudas un tehniskajā ziņā tā atpaliks no Series X, piedāvājot 1080p spēļu grafiku, kamēr dārgākā versija koncentrēsies tieši uz 4K izšķirtspēju. Jaudas ziņā Series S būs aptuveni trīs reizes vājāka, bet tāpat tā būs pietiekami jaudīga, lai apmierinātu ikdienas spēlētāja vajadzības. Paredzams, ka tā būs aprīkota ar 4 TFLOP AMD RDNA2 grafisko karti, nodrošinot līdzīgu jaudu kā šobrīd aktuālajai Xbox One X konsolei.

    Reklāma

    Arī dizaina ziņā Xbox Series S līdzināsies vairāk šī brīža Xbox One konsolēm, saglabājot taisnstūra dizainu, ne Series X kuba formu, bet kopumā tā aizņems maz vietas. Protams, galvenais pārdošanas un popularitātes faktors būs tieši zemā cena, ko jau apstiprinājis pats uzņēmums – 299 USD. Dārgākā modeļa cena gan vēl nav prezīci zināma, taču tā tiek lēsta 499-599 USD robežās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvis
    08.09.2020 17:33

    Skatos, ka šis bez diskdziņa – vai Latvijā ir iespējams iegādāties digtāli spēles no Xbox Marketplace? Kādu laiku atpakaļ mēģināju uz Xbox 360 iegādāties spēli digitāli, bet nesanāca – uzmeta kaut kādu error’u un neļāva apmaksāt…

    Viesturs
    08.09.2020 18:34
    Reply to  Dāvis

    Es tikai digitālās versijas pērku, bet adrese man Anglijas jau no seniem laikiem, jo tad plašāks piedāvājums. Bet zinu, ka ar Latvijas adresi arī var pirkt spēles.

    Viesturs
    08.09.2020 18:37
    Reply to  Viesturs

    Xbox one tik daudz versiju ir uzražots, ka var apjukt, kas ar ko labāks. Šis laikam drusku švakāks par xbox one x, bet labāks par xbox one s.

    Bats
    08.09.2020 19:45

    Xbox daudzās versijas un nekonsekventie nosaukumi liks daudziem vecākiem lādēties, kad zem egles bērniem būs jāliek. one, one x, one s, series s, series x. Divi no tiem ir jaudas ziņā līdzīgi, bet burti atšķiras, juceklis. Ka tik nepaņem nepareizo.
    Tas turpinās jau kopš 2.paaudzes, kad Microsoft negribēja PlayStation 3 likt pretī XBOX2, tā vietā nosaucot to par XBOX 360.

    jeeziņ
    09.09.2020 11:00

    īstenībā baigi par daudz to xbox, kā arī plei-steišen.
    Spēles funkciju visi pilda.
    Pašam ir One S, vispār nav nekādu problēmu, kā spēlēju, tā spēlēju.
    Latvijā šim mazajam gan jau cena būs 300e un standarta lielajam gan jau kādi 400-450e.
    Kā pašiem šķiet?

    Reklāma